Sayfa 110/1230 İlkİlk ... 10601001081091101111121201602106101110 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 873 - 880 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Kolay gelsin arkadaşlar. dolar bazlı hisselerin seviyelerini nereden görebiliriz. Tradingviewde 10yıl öncesine kadar görebiliyorum.

Malum bazı kağıtlar şuan daha da düşükte

YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Matriks te her turlu data mevcut...eğer aracı kurumda kayda değer bir portföyünüz varsa kurum ücretsiz veriyor matriks i.

2. Sn. Cauti.

Viop piyasında tecrübeli olduğunuzu biliyorum,
    Viop24 sayfasında eksi bakiye yazan bazı arkadaşlar var. Ben ödenmemesi gerektiğini düşünüyorum ama mevzuata hakim değilim.

Böyle birşey mümkün olabiliyor mu. Ben teminat bitince param sıfırlanır diye biliyordum. Öyle değil mi konuya hakim misiniz.?

Mesela yarın devlet dolar 2tl ye sabitledim işte o kadar dese ben hesabı açtığımda yüklü bir borç yazmış olurum...

Hedge edelim derken çulsuz olmayalım...

YTD

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Her ay 8 bin tl tasarruf ediyorum soda biriktirerek hedefim 2 yıl içinde 20 bin lot

SM-G530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by uzun_vade_erdem Yazıyı Oku
    Her ay 8 bin tl tasarruf ediyorum soda biriktirerek hedefim 2 yıl içinde 20 bin lot

SM-G530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tek hisse kesinlikle önermem, uzun vade yatırımın can alıcı noktası riski dağıtmak bence.

5. @oguz

2006 da filan başladı sanırım vob...ben de o zamandan beri işlem yaparım.

Bahsettigin konu tartışmaya açık, konu mahkemeye taşınacak ve dava konusu olacak..,mahkeme kararına göre konu netleşir...imzalanan sözleşmelerde kurumlara önemli avantajlar sunuluyor, ama mahkeme yatırımcı lehine karar alabilir.

Bu arada dediğin gibi bir karar alınması dünyaya meteor çarpması gibi bir şey...2 tl değil de, 4-5 tl desen anlayacağım...ayrıca sabit kur ya da serbest piyasa dişi bir kararda bu piyasaların bir işlevi olmaz...adil bir değer üzerinden pozisyonlar karşılıklı kapatılır.

Öte yandan...kaldıralı piyasalarda sabit kontrat ve %20 kadar ters pozisyon ihtimal dahilinde tutulmalı, pozisyon büyüklüğü buna gore ayarlanmalı.

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Matriks te her turlu data mevcut...eğer aracı kurumda kayda değer bir portföyünüz varsa kurum ücretsiz veriyor matriks i.
    Teşekkürler Ziraatın Zprosuna girdim. Veriyi tradingten alıyor aylık grafigi getir diyince maksimum 10yıl onceye gitti ama grafigin sağ altında Git yazan yere 2003 2004 vs yazınca o tarihe gitti.. Sistemin bugı heralde oradan dolar/euro grafiğine geçebiliyorum.

Aynı taktik trading view sitesinde yemedi
    YTD

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    @oguz

2006 da filan başladı sanırım vob...ben de o zamandan beri işlem yaparım.

Bahsettigin konu tartışmaya açık, konu mahkemeye taşınacak ve dava konusu olacak..,mahkeme kararına göre konu netleşir...imzalanan sözleşmelerde kurumlara önemli avantajlar sunuluyor, ama mahkeme yatırımcı lehine karar alabilir.

Bu arada dediğin gibi bir karar alınması dünyaya meteor çarpması gibi bir şey...2 tl değil de, 4-5 tl desen anlayacağım...ayrıca sabit kur ya da serbest piyasa dişi bir kararda bu piyasaların bir işlevi olmaz...adil bir değer üzerinden pozisyonlar karşılıklı kapatılır.

Öte yandan...kaldıralı piyasalarda sabit kontrat ve %20 kadar ters pozisyon ihtimal dahilinde tutulmalı, pozisyon büyüklüğü buna gore ayarlanmalı.
    Para bitince pozisyon kapatılmıyorsa kumar masasından beter bir durum var.

Kaldıracı kendimizin ayarladığı bir platform var mıdır?

Şuanda dolar kuru için eski teminat değerine göre kaldıraç 1e 30seviyelerinde.. Yeni girenler için 1e 10 seviyesinde

YTD.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8. Viopta algo işlemler yapiyorum , kullandigim sistemin back teslerine bakinca art arda işlemlerde -30.000 puan yaptigi donem var biz buna Max DD diyoruz , 1 lot pozizyonumu 1 yil icinde 3 defa batirmiş gibi düşünun

Kisaca piyasada kalabilmem icin 1 lot 1000 tl kabul edin hesapta en az 4000 tl tutup 1000 tl poz aliyorum egerki 3 defa batarsam 4 defa ayağa kalkabilmek için

Yatirimci butun parasina poz alip 10 kaldiraci köküne kadar kullanip eksi yazmasi normal , ciddi kar etseler kimsenin sesi cikmazdi

Boyle dalgali günlerde dolarin viopta tavan yapma ihtimali vardi ki yapti haliyle insanlar poz kapatmaya firsat bulamadi

Araci kurumun suçu nedir ben anlamadim

Sayfa 110/1230 İlkİlk ... 10601001081091101111121201602106101110 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •