304 lotum vardı 6.83 ten sattım, 6,50 den yazdım ilk defa alım satım yapıyorum. Bu hisse ile bu işe bulaştık. Hadi hayırlısı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
304 lotum vardı 6.83 ten sattım, 6,50 den yazdım ilk defa alım satım yapıyorum. Bu hisse ile bu işe bulaştık. Hadi hayırlısı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sakıp Ağanin şoyle bi sozu vardi = )
Bunlar neden böyle yaptilar.
Vaaaaaaah Vaaaaah Vaaah = )
7 TL'den atlayanlara gelsin![]()
Sekkobey peki millet 100 lot talep etti ! Ancak sadece " 5 lot " verdiler arz yüksek diye ?
O zaman 70 -80 verseler di ya !
Ulan cahil bu sefer sadece sana yazıyorum bak 3-4 sayfa önce yazdım bunu bilmiyorsan sen zaten bu işe hiç bulaşma al sana özel tekrardan yaZıyorum;
Anladığım kadarıyla burada borsayı sadece al-sat yapmak dışında bilgisi olmayan insna var. Aşağıdaki yazı onlar için yolluyorum, umarım anlayabilirler(fiyat eşleşmesi anlıktır o an 7.50 eşleşen lot seans açılmadan 6.25 te hatta tabanda da eşleşebilir)
Açılış Seansı
BIST Pay Piyasasında, hisse senedi alış ve satış emirlerinin, bir zaman dilimi boyunca BIST Alım Satım Sistemi'ne iletildiği ve bu sürenin sonunda iletilen bu emirlerin en fazla işlemin gerçekleşmesini sağlayan tek bir fiyat seviyesinden (açılış fiyatı) işleme dönüştüğü tek fiyat yöntemi ile çalışan özel bir seans şeklidir.
Açılış Seansı Emir Toplama
Bu süre içinde talimatlar iptal edilebilir, değiştirilebilir, yani fiyat iyileştirme ve kötüleştirme yapılabilir. (Emir Kötüleştirme: Verilen bir satış emrinin satış fiyatının yükseltilmesi ya da verilen bir alış emrinin alış fiyatının daha düşük bir fiyata çekilmesidir.) BIST tarafından fiyat kademeleri yayımlanmaz. Bu aşamada emirler gerçekleşmez.
Eşleştirme ve Fiyat Belirleme
BIST açılış seansına iletilen emirler için emir iyileştirme, kötüleştirme, bölme ve iptal kabul edilmez. BIST tarafından en çok işlem miktarının gerçekleşmesini sağlayan fiyat Dengeleyici Fiyat olarak belirlenir. Bu zaman aralığında dengeleyici fiyat emirleri iletilebilir. Bu zaman aralığında dengeleyici fiyat haricinde verilen emirler sürekli müzayede seansına iletilmek üzere kabul edilir ve söz konusu emirler için iptal talimatı verilebilir. Dengeleyici Fiyata uygun olan emirler yeterli miktarda alıcı ve satıcı olma durumuna göre eşleşir, işlemler gerçekleşir. Gerçekleşmeyen limit fiyatlı emirler fiyat ve zaman önceliği korunarak sürekli müzayede seansına aktarılır, dengeleyici fiyatlı emirler ise iptal edilir
adamlar her şekilde satacak 6.50 ye düşse ahada fırsat diye alacağız 7 liranın üstüne çıksa ahada uçtu kaçtı diye alacağız her şekilde ittürecekler bize sıkıntı yok![]()
Arza katılıp alan ( hernekadar alınan %5 lik minik bir rakama olsa da ) satıp kaaâr edebilir mi ? Evet ...
Yer İmleri