Sayfa 111/372 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 881 - 888 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by acmcylk Yazıyı Oku
    Kardeş kusura bakma Eseyyaha yazacaktım yanlışlıkla yazdım size.
    Yaz abicim istedigini yaz hakaret olmasin yeterki 😊

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Sistem belli halka arzda ucacak tavan olacaklar sebebiyle atlayan kyler, sonra hisseyi dusurup kynin dokulmesi, sonra hisseyi yukari tasima, kynin tekrar yukaridan atlamasi, babalarin cikisi kynin hisseyi kucaklamasi ve hissenin arz degerinin altina inmesi... aglama duvari. Aylarca beklet ky ciksin zararda sonra yukari tekrar tasi. Degismez kural

3.  Alıntı Originally Posted by Fantom677 Yazıyı Oku
    Dedim ya türk borsasina guven sifir herkes kurt olmus sahtekarlik diz boyu ikincil halka airz yapiyorlar ayni tlman gibi ben 20 kat talep geldigine ve yabancilara satildigina inanmiyorum ver parayi birkac kisiye haber yaptir tamm
    memlekette ne kadar cahil varsa toplanmış. fiyat düşüyor diye halka arz da mı yalan, bu ne saçma düşünce yapısı, ne anlamsız laflar...

4.  Alıntı Originally Posted by ozzy_34 Yazıyı Oku
    arz dan alanlar kârda ..sabah amiyane tabirle balıklama dalanlar zararda..
    Ozzy senin tahminin ne. Fiyat tespit raporunda 10.20 eder demisler sence eder mi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Sistem belli halka arzda ucacak tavan olacaklar sebebiyle atlayan kyler, sonra hisseyi dusurup kynin dokulmesi, sonra hisseyi yukari tasima, kynin tekrar yukaridan atlamasi, babalarin cikisi kynin hisseyi kucaklamasi ve hissenin arz degerinin altina inmesi... aglama duvari. Aylarca beklet ky ciksin zararda sonra yukari tekrar tasi. Degismez kural
    bunu herkes biliyor zaten, önemli olan dönüşleri hangi kademede ve ne zaman yapacağı. bunu tutturan kazanıyor tutturamayan kaybediyor. türkiyede borsa son belki 10 yıldır böyle

6. Yawww arkadaşlar azıcık bu kısmı arz olundu onunda boyyyuk bı kısmını yabancı aldı ...
    Enteresan ! Sanki hisse 6.25 den 6.90 Lara değilde sanki 5.90 a gitmiş gibi yorumlar var...

7. Piyasanin gerileyeceği dusunuluyor o yuzden Enerjisa daki %8-10 primli gozuken bu fiyatlardan babalar aciğa satiyor .. Piyasa donmeden işi zor gözükuyor ..Endeksde düşüş derinleşiyor açıkcası ..

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bizim sorunumuz halka arz meselesi degil ky yatirimcinin kandirilmasidir. Burada bile birbirimizi kandiriyoruz sabah birisi eslesme 7.50 tavan deyip su kadar tavanda bekleyen var dedi.biz bile birbirimizi kandirdiktan sonra habrt siteleri hayli hayli kandirir.

Sayfa 111/372 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •