TEB güzel operasyon çekti
Tahtada olan bitenler fantastik boyutlara ulaştı. Filmin sonuna mı geliyoruz acaba. Bir grup veya kişi ile yükselen tahtaların kaderini Adel de yaşıyor maalesef. Bugün yeşil kapatmazsa benim açımdan veda zamanı gelmiş olur.
Geçmiş olsun. Moraller bozuk. Parçalı alım yaptığım için maliyet yüksekte kaldı. Artık ne zamana düzeliriz kim bilir.. Bugün kendi adıma bazı şeyleri sorgulamanın vakti. Ülker tursg anhyt mpark bobet satıp tek hisseye düşmüştüm. Hatalardan ders çıkarmak gerek, keşke bu kadar pahalıya patlamasaydı.
vay bee koca Adel nerdeyse taban!!!!
Sosyal medya fenomenlerinin gazıyla gelenlerin üzerlerine yıktılar tahtayı. Sağ cepten sol cebe al ver yapa yapa fiyatı aşağıya çektiler. Yüksel maliyeti olanlarda çelik gibi sinir olmalı bu saatten sonra. Gelecekteki fiyat hareketlerini %100 bilmek mümkün değil. Ama art niyetli insanların da olduğunu unutmamak lazım. Umarım adel alanlar en az zararla ve hatta karla ayrılırlar bu hisseden.
Çelik gibi sinirden ziyade bazen kol kesmeyi de bilmek gerekiyor zannımca.. Hayırlısı olsun, mutlaka tepki hareketi yapacaktır o sıralarda vermeyi düşünüyorum
Yer İmleri