Sayfa 112/1001 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 889 - 896 arası.

Konu: Viop XLIV

AKBNK da bugün ortalama 18.114 tl fiyattan toplam 230.909.791 lot yani 4.182.737.408.41 tl lık açığa satış işlemi gerçekleşmiş, Bu 230 mlyn lot yani 4.1 mlyr lık açık işlemi toplam 14.4 mlyr lık işlem hacminin %28 ini oluşturmaktadır,

İSCTR da bugün ortalama 12.10 tl fiyattan toplam 270.259.602 lot yani 3.271.918.141.63 tl lık açığa satış işlemi gerçekleşmiş, Bu 270 mlyn lot yani 3.2 mlyr lık açık işlemi toplam 13 mlyr lık işlem hacminin %25 ini oluşturmaktadır,

Bugün ki Açığa Satış sıralamasında AKBNK 1. İSCTR 2. sırada yer almıştır, Muhtemelen bu gerçekleşen açığa satış işlemlerinin büyük bir kısmı gün içinde kapanmış olup yarına taşınmayacaktır, taşınan kısmı ancak yarın görebiliriz,

2. bir ayı sözü der ki önümden alma balı buz gibi soğurum senden çölde olsan bulurum seni
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Herkes ya biran önce işin ehli olsun.
    Yada hangi işde ehil ise ona dönsün.

Misal benim asıl mesleğim üçkağıtcılıkdır...
    Bende limoncuyum
    Herif bana tabandan mal veriyorsa düşüş yeni başlıyor diye düşünürüm, nasıl düşüncem pis7li abi, rıfkı kimde kaldı oynuycaz artık,
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

4. Pay vadelide günlük hacim toplam açık pozisyona göre çok az geldi. Karşılıklı kilitlenmiş muhtemelen.

Vatandaş hisse alıp vadeli shortlamış, oyuncu parası vadeli aracılığı ile hisseleri desteklemiş. Muhtemelen oyuncu destek alımları yaptı.

Endeks Longcu TEB ile işbirliği yoksa ortalık daha da karışabilir.

Akşam takas raporu daha açıklayıcı bilgi verebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bende limoncuyum
    Herif bana tabandan mal veriyorsa düşüş yeni başlıyor diye düşünürüm, nasıl düşüncem pis7li abi, rıfkı kimde kaldı oynuycaz artık,
    abi önce mesleğin ne ise onda iyi olucan... ben üçkağıtcıyım misal...

babamın adını koyacaktım ikizlerden birine...Hanımın annesi" bizde baba sağken konulmaz" dedi...
    saygıda kusur etmedim.

Faruk ve Erdem koydum. 3. yü de Hakkı...
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    abi önce mesleğin ne ise onda iyi olucan... ben üçkağıtcıyım misal...

babamın adını koyacaktım ikizlerden birine...Hanımın annesi" bizde baba sağken konulmaz" dedi...
    saygıda kusur etmedim.

Faruk ve Erdem koydum. 3. yü de Hakkı...
    bu isimler bizim ailede yok hiçbiri hanımın ailesinde yok ...
    he ama benim babamın adı Fehmi ydi..onlar bilmiyorlardı 2 çocuk daha olaydı napıp edip isimlerini Mustafa ve ibrahim koyacaktım.

Faruk Erdem Hakkı ama Mustafa ve İbrahim nasip olmadı. üçkağıtcı olunca herşey istediğin gibi olmuyo haliyle.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7. Akşam vadeli taban olur diyordum ama ıyi dayanmış.

8. TEB ve BofA bu işin kitabını yazmış kurumlar, her türlü duruma karşı hazırdırlar, yerliler olarak daha bu işleri yeni öğreniyoruz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 112/1001 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •