Dolarda 3.83 üstü yok hareketi çekiyorlar, SHORTÇULARA gel gel yapıyorlar gibime geldi, eğer shortçular shortlarını çıkarırsa ne olur bilemem ama sonunda kar olabildiği gibi `ŞEYİ`ide` kaybetmek söz konus olabilir işte o zaman dönüşü olmayan bir yola girmiş olunur.
Dolarcılar nassınız !.... Trolsüz forum limonsuz balık yemeğe benzer ,troller buranın limonu, gün siz Dolarcıların günü sıkın limonu yeyin ! balığınızı...
Siz hiç merak etmeyin ben onları çok okudum ve biliyorum..orada Teknik yorumu yoldan geçen biri olarak sizin yapamayacağınızı da yazıyor .. Bunuda biliyorsunuzdur umarım.. Siz grafik koyarsınız millet kendine yorumlar ama siz fiyat belirtirseniz bunun adina teknik görünüm denilmez.. Sizin teknik yorum yapma yetkiniz yok. İdeolojik körlük lafiyla millete vurmaya çalışmak yerine keşke önce iddia ettiğiniz kuralları okusaydinizda oyle yazsaydınız.. Bu arada benim için sizin teknik görünüm dediginiz yorumda sakınca yok umrumda da değil sadece tck dan bahsetmissiniz bende size aynı sekilde cevap verdim. Son olarak kurallara aykırı bie durum varza tck dan dem vurmak yerine yonetime bildiri seçin yönetim gereğini yapar.
Not : forum yöneticisi filan değilim.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ytd yazılsa ne olur yazilmasa , sadece o kişinin tck dan bahsetmesine karşılık yazdım.. Yorum yapıp sonuna ytd yazmayinca sorun yazinca sorun olmuyor mu?Herkes yorum yapar önemli olan yorumlari kendi süzgecinizden geçirip doğruyu bulmak.
Yoksa birinin yorumuyla baska biri işlem yapacaksa vay haline..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Konuyu aydınlatmak amacıyla katkıda bulunuyorum:
SPK nın görev ve sorumlulukları "Sermaye piyasaları" ile sınırlı.
Para piyasaları yetkileri içinde değil.
Bu temelde SPK nın yasak ve cezaları da ancak sermaye piyasaları yorumları için geçerli olabilir.
Yer İmleri