Nereden döneceği konusunda bir fikrim yok. İnşallah 14,00 dip olur ve yükseliş başlar. Düştüğü gibi yükselse bize yeter. Ne bu 60-70 kademe düşüşler
Yarın oldu da bu endeks geri %2 yükseldi. Bizim koca oğlan acaba ne yapar? %1 belki
Yapı kredi piyasa değeri ile arçelik eşitlenmiş. Fazla söze gerek yok. Arçelik iyi şirket ama Yapı Kredi de Yapı Kredi yani. 8 milyar tl sermayesi olan banka. Enteresan fiyatlamalar görüyoruz.
Froto+ türk traktör= Koç Holding. Bu da güzel.
ilk 5'in eksi 2 milyon lot olmasi onemli degil ! satan belli
tahtayi saniye saniye takip eden biri olarak diyorum ki alicilar ozellikle is piramit vakif garanti bgc cok saglam durmaya calistilar tahtada
ama finans oyle boyle satis yapmadi gozunu karartmis alici olarakta yukaridan mal almanin ne geregi var dediler bir noktadan sonra biraktilar ! bende olsa aynisini yaparim
son 21 gunluk takasi yeniden atiyorum ! ve bu son 21 gunde bugun dahil yabancilar 15 milyon lot satmis ve bugunku alanlar 20 gundur aliyor ! maliyetleri ortada (bana gore maliyetleri cok iyi 1.90 usd bile degil hisse basi -son 20 yilin en dusuk fiyati gibi)
bu arada global piyasalardaki satislar epey sert , buraya yansimasi yine olacaktir.
![]()
Son düzenleme : hayek; 21-09-2020 saat: 22:39.
Yer İmleri