Sayfa 114/1000 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 905 - 912 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    TCD yerine TZT yazalım millet TZT'ye atlasın...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Hayır kazanıyorsan tek başına kazanmaya devam et dimi eş dost akraba herkesi davet etmeye ne gerek var
    aynen öyle tebrikler 10 numara tespit bu hayatta 25 yıl önce başladığımız borsa tecrübesinde şunu öğrendim ki bazı şeyleri kendine bile söylemeyi bırak sesli bile söylenmemek lazım boşuna dememişler yerin kulağı vardır diye çünkü olacak olan olmaz ters olur o olur bu olur ben mesela hiçbir yakınıma aldırmam kolay kolay bişey heleki hisse vb çünkü düşerse kuldan çıkarsa allahtandır başına bela musallat olur iyide olsa kötüde olsa her türlü senin bile pozisyonunu ruh halini bozar

3.  Alıntı Originally Posted by MfA Yazıyı Oku
    TCD'deki düşüşün sebebi benim millet. Dün girdim en tepeden, hemen eksi yazdırdım yine. Ters indikatör olarak dikkate alabilirsiniz.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
    Bende dün girdim o yüzden siz olamazsınız

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ama şunu da ilave edeyim TCD hemen hemen her ay 7 8 gün eksi yazmış, eksi 980'i bile var.Yani anormal bir durum yok şimdilik, ama bu hızla katılım artarsa benim şüphelerim artar
    hızla da arttı artıyor zaten dediğiniz gibi bende baktım eksiler doğru 980 bile var bilenler bu işleri anlayanlar alsa sorun değil parayla imanın kimde olduğu belli değil derler eşini dostuna söylersin biri 500 biri bikaç trilyon alır o bu bakmışsın mortingen sulanmış gitmiş kıpırdayamıyor sonra oldu başına bela

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Aynen öyle
    Hadi eş dost tamam da forumda başlıkları gezip reklam yapınca bu başlıkta da günde 30 kere zafer şarkıları söyleyince olay iyice coştu, duyan duymayan bilen bilmeyen geldi,

şimdi fon yönetimi olduğunuzu düşünün tutturmuşsunuz bir yol gidiyorsunuz, bir anda kapının önü doluyor, herkes illa size para verecem diyor.Kovacak haliniz yok, hatta size sormadan parayı içeriye atan kaçıp gidiyor.
    Eeee bu gelen parayı nerde ve nasıl değerlendireceğiz, bir yerde patlak verme olasılığı artıyor.
    O yüzden sakin olmakta yarar var.

GPG içinde çekincelerin var bu yönde o da aşırı şişmeye başladı.
    GPG temkinli gidiyor gelen parayla EGKYO almıştır Eral

6.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    aynen öyle tebrikler 10 numara tespit bu hayatta 25 yıl önce başladığımız borsa tecrübesinde şunu öğrendim ki bazı şeyleri kendine bile söylemeyi bırak sesli bile söylenmemek lazım boşuna dememişler yerin kulağı vardır diye çünkü olacak olan olmaz ters olur o olur bu olur ben mesela hiçbir yakınıma aldırmam kolay kolay bişey heleki hisse vb çünkü düşerse kuldan çıkarsa allahtandır başına bela musallat olur iyide olsa kötüde olsa her türlü senin bile pozisyonunu ruh halini bozar
    25 yıl dile kolay Bende 21 yıl önce üniversitede tanıştım borsayla bir baktım derse gireceğime seans salonuna gidiyorum Sonra baya bi uzak kaldım

7.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    TCD yerine TZT yazalım millet TZT'ye atlasın...
    Güzel fikir

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Güzel fikir
    Artik cok gec
    Bu foruma gelmeyen yaklasil 5-6 m lik portfoy arkadaslarimda vardir 😃😃😃

Sayfa 114/1000 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz