Sayfa 114/1005 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 905 - 912 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, "Şunu biliyoruz ki... kimse Türkiye'yi Avrupa'da görmek istemiyor, Avrupalıları kastediyorum. Türk ortaklarımız da pembe gözlük takmamalı" dedi.

bazen işi görmemek veya pazarlık gücünü artırmak için imkansız talep edilir şu ara Reisin yaptığı gibi
    genel kanı İSveç'e yeşil ışık yakıldı gibi düşünülüyor fakat öyle değil

Ne iSveç bizim taleplerimizi yerine getirebilir ki şimdiye kadar göstermelik birkaç adımdan öte realist birşey yapılmadı pkk konusunda .öncelikle güdümleyen akıl hocası izin vermez

ne de bizim meclisten geçer bu şartlarda

belkide YUnanın Makedonyayı beklettiği gibi 10 yıldan fazla zaman dilimine yayılabilir

Prese devam edecekler ,dayanma gücümüzün sınırına kadar

2. Dayanma gücü yok, Bilal oğlanın soruşturma işi var..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    İzmir'de simite Gevrek ,mısıra darı ,ayçekirdeğine çiğdem ,domatese domat derler.. mesela sigortaya asfalya attı derler .. sende hafif bir İzmir havası seziyorum arisron üstad var mı İzmirlilik

4. Yükselen trend kırılacak gibi. Durup dururken bir eşeklik yapmazlar umarim
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    CDS ler düştü deniyordu

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, "Şunu biliyoruz ki... kimse Türkiye'yi Avrupa'da görmek istemiyor, Avrupalıları kastediyorum. Türk ortaklarımız da pembe gözlük takmamalı" dedi.

bazen işi görmemek veya pazarlık gücünü artırmak için imkansız talep edilir şu ara Reisin yaptığı gibi
    genel kanı İSveç'e yeşil ışık yakıldı gibi düşünülüyor fakat öyle değil

Ne iSveç bizim taleplerimizi yerine getirebilir ki şimdiye kadar göstermelik birkaç adımdan öte realist birşey yapılmadı pkk konusunda .öncelikle güdümleyen akıl hocası izin vermez

ne de bizim meclisten geçer bu şartlarda

belkide YUnanın Makedonyayı beklettiği gibi 10 yıldan fazla zaman dilimine yayılabilir

Prese devam edecekler ,dayanma gücümüzün sınırına kadar

isveç natoya girip girmemesi ülke olarak türkiyeyi hiç bi şekilde enterese eden bi mevzuu değil, ne coğrafi olarak ne jeostratejik açıdan ne tarihi kültürel bağlar, isveç bizim görüş alanımız içinde olan bi ülke değil.. öte yandan nato içinde türkiye hep genişlemeden yana bi tutum takınmıştır, başından beri yeni katılımları desteklemiş, şu an sürmekte olan ukrayna, gürcistan, makedonya gibi yeni katılım taleplerini hep desteklemişti.. böyle bi nato üyesi olarak türkiyenin isveç katılım talebine de mantıklı bi itirazı olamaz, bize ne amk isveç üye olmuş olmamış.. zaten üye değil miydi ?? pardon norveçmiş üye olan..

ama türkiye olmaz dedi, bu herifler pkk destek veriyor dedi- hangi batılı ülke pkk destek vermiyo ki, hepsinin yaptığı iş pkk şakşakçılığı.. aylarca süründürdü bu sarı kafalı pitch kurularını, batılı liderler nato şefleri falan reisin ağzının içine baktı durdu bu isveç işi için.. yoktan yere ele geçen bi koz alabildiğine kullanıldı, en sonunda bi faydası oldu mu bilmiyorum, f16 işi, caatsa yaptırımları falan bağlamında.. inşallah olmuştur

bizim ab üyeliği için ab ülkeleri abd nin ricasını veya abd baskınısını sitlemezler bile , abd nin bizim ab içn yapabileceği hiç bişey yok. obama zamanında belki bir şans vardı çünkü ozaman ingiltere ab üyesiydi :-) abd nin avrupadaki en büyük eli konumundaydı.

isveçin natoya girişi için falan bizim elimizde değil. abd istedikten sonra site site onaylarız bu da 2

elimizde hiç bir koz yok abd ye karşı çünkü. hatta yalvarır durumdayız 1 tane f16 alabilmek için.

f35 geç bile.

abd istese tek bir telefona bakar isveç için .. neden mi.

bransın ı hatırla

siteeeee siteeeeee yapacaksın.

Fatihi şahane aynı zamanda Rum imparatoru idi.
    Reisi de halifelik kesmez..
    Avrupanın da reis ligine talip.
    Avrupa da lider boşluğu vardı.
    Bunu iyi kullandı...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. Bizim Avrupa birliğine giriş hikayemiz şöyledir. Mış gibi yapmak. Yani biz girmek istiyormuş gibi davranıyoruz onlar almak istiyormuş gibi davranıyor. Girmek önemli değil de ne kadar standartları yakalarsak bireysel olarak iyi oluruz. Devlet için bireylere yetki devri aman aman kabus gibidir. Yıllar önce av standartlari konuşulduğu da bir savcı şöyle demişti. Bu kadar breysel hak olursa devleti kim koruyacak gibi argüman sunmuştu. Yani zor iş. Bireylerde de sıkıntı var misal galericiler. Tekel olmak yasaktır ciddi ceza alırsınız dense böyle vatandas arabasız kalır mıydı?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 114/1005 İlkİlk ... 1464104112113114115116124164214614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •