İşte böyle...Gayet tabi ki bugün burada yazılanlar da tek tek arşivlerimize girmekte...Günü zamanı geldiğinde çıkacağız halkın huzuruna...Kim ne demiş, neyi savunmuş, gerçekleşmeler ne olmuş Allah ömür verirse göreceğiz...
İşte böyle...Gayet tabi ki bugün burada yazılanlar da tek tek arşivlerimize girmekte...Günü zamanı geldiğinde çıkacağız halkın huzuruna...Kim ne demiş, neyi savunmuş, gerçekleşmeler ne olmuş Allah ömür verirse göreceğiz...
anlama kapasiteni öğrenmek için soruyorum.. bu mesajlarda ne gördün
bakanın kendisi %25 katkının sonsuza kadar sürmeyeceğini belirtti zaten.. yeni ortaya çıkan bir uygulamada bir çok konu belirsizken dile getirilen görüşler..
2013 yılına gitmişsin.. bugun ku konularda rezil olduğunu böylemi saklamayı planlıyorsun..
anlat öğrenelim![]()
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Aralık ayı başında paylaştım. Tabloyu iyi okuyup faydalanan da var. Bu güzel haber.
Kötü haber şu; çok fazla dedikodu mesaj var. Çoğunun içinde rakam veri yok:
Hanımlar beyler: dedikodu yapmayı sistemin dedikodusunu yapmayı bırakın.
Rakamlarla konuşun. Millete sistemden nasıl para kazanacaklarını anlatın.
SHOW ME THE MONEY!!! (Bana parayı göster. Bilerek büyük harfle yazdım. Paranın nasıl kazanılacağını içeremeyen gönedriler benim için “ÇÖP” tür. Bilgi kirliliğidir![]()
Borsanın % 25 kaybettiği bir yılda bir çok BES yatırımcısı (sanırım sayın asugaguga https://eksisozluk.com/entry/67760679 lider, bu vesileyle kendisini tebrik ediyorum) % 25 Devlet katkısına ilave olarak ciddi miktarda kazançla kapadılar...Ve bu durum hisse sahibi olup zararda olanları oldukça negatif etkiliyor bunun farkındayım ama bence bu kadar basit değil dostum...Eski yazılanları çok çabuk unutmuşsun maalesef...Özetle bes’ e yatırım yapmayı bilen de anlayan da olacak. Onlar senin benim gibi sistemde iyi yatırım yapmayı başardığı için sistem yanlısı yazacak. Bazıları da aksini.
İyi yıllar...Sabah Amasya'ya uçuyorum anamın yanına...
Görüşmek dileğiyle...Saygıyla...
bu arada sistem zorunlu olmadığı sürece bizim için sıkıntı olmadığını defalarca söyledik..
ama bu fanboy sanki sistemin olmamasını istediğimizi sanıyor..yanlış olduğu gösterilen noktaları unutturmak için farklı konulara çekiyor mevzuyu..
ana itiraz konuları sistemin zorunlu katılım halini alması ve çıkışların zorlaştırılması..
onun haricinde burada BES fanları yuksek getiri çıktıları gösterebilirler..
kazananlara tebrikler..
ancak ülkede bir çok insan yatırım konularında bilgisiz olduğu için çok fazla memnuniyetsizlik olacağınıda tahmin ettmek zor değil..
zaten halkın nabzı tutulduğunda genelde getirilerden çok fazla şikayet olduğu görülüyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri