cozulmesı gerekenlerı sayfa sayfa yazarız tabı de... cozulmus 3 tane temel sorunu ben de merak etmıstım acıkcası...
cozulmesı gerekenlerı sayfa sayfa yazarız tabı de... cozulmus 3 tane temel sorunu ben de merak etmıstım acıkcası...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Ben de işim gereği eğitimli gençlerin nasıl işsizlik ya da düşük ücret seçeneği arasında kaldığını birebir görüyorum. Çok üzücü, pırıl pırıl ümit dolu heyecanlı gençler duvara tosluyorlar.
Üniversite mezunları bir çare olarak iş aramayı erteleyip nasıl olsa eğitim de uzaktan diye yüksek lisansa hücum etti, üniversitelerin lisansüstü bölümleri patlamış durumda.
Sorun Düzende Değil Düzülenlerde .... Bunu idrak etmeden hic birseyin çözüleceğini sanmıyorum, istanbulda 2 milyon asalak yasiyor sosyal yardim alan suriyeliler vs dahil mi bu rakama bilmiyorum ustune adam yasli annesine bakiyor diye devletten maas aliyor , ben bilmem kac gun bagkur primi odeyip 1500-1600 tl emekli maasi almaya 60 yasinda hak sahibi olabiliyorum adam bir gun prim odemiyor 63 -65 yasinda 1000 kusur tl yaslilik ayligi aliyor sag sol farketmez bu adamlarin en buyuk başarısı herkesi hirsizligina ortak etti ....
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cauti abi az önce altın ons fiyatına bakayım dedim, 1905'lerden 1900'lere 1 dakika içinde geldi. Gelirken rakamlar inanılmaz hızlı değişti. Böyle zamanlarda stoplar mı patlıyor yoksa robotlar mı coşuyor ?
Bir de altının tahtası var mı![]()
Bu fiyat nasıl belirleniyor ?
Teşekkürler,
Saygılar
Valla hepsi var...sonuçta milyonlarca insan alıyor satıyor...tüm dünya ülkelerinde işlem görüyor bunlar...büyük bazı piyasalar var, ABD ve Londra merkezli...bunun yanında, replika piyasalar da var, bizim viopta işlem gören ons kontratı gibi.
Sonuçta, sık trade eden, yurt dışı işlem vs yapan biri değilim..bana 2 piyasa, 4-5 enstrüman yetiyor...her kuşun etini yedik, bıldırcın kaldı![]()
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri