Sayfa 115/1019 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

İki tane yalan cin modeli ve enf dusecekmis sonra falan filan.bknz 90 li yillar kur ciktikca enf olur.bunlar fakirlestirmeye çalışıyor hepimizi.ha cari acik azalir.fakat 0 olmaz .
    Ne oldu finans merkezi olacaktik.bina yaparak olmuyor.krizle geldiler.kendi krizleriyle gidiyorlar.

2. BU kez Kılıçlar yıttı....

Krizin nedeni kapalıçarşı ayaklı dövizcilermiş...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. İpek özbey den alıntı

Az önce 3 paket Türk kahvesi aldım ve kasaya gittim. 41 lira tuttu, kasiyer 3 tane verebilir miyim bilmiyorum diyerek amirine danıştı. Sadece kahve aldığım için kabul edildi.

4.  Alıntı Originally Posted by umtt Yazıyı Oku
    Virtue Bey dolar 7 lirayken “konjonktürel†olarak doların artması için bir neden yok diyordunuz. Faizden dolara karşı ne kadar karlı olduğunuzu keyifle belirtiyordunuz. Çok çelişiyorsunuz kendinizle. Hatta 10 TLden Euro alan bir arkadaşla da çokça alay edilmişti.
    Ben 7 de değil 8.5 lerde mevduat daha karlı olabilir demiştim.

Ki Ağbal geldi dolar 6,9 a düştü...

Faiz indirmiyor diye görevden alınıp sonrasında 250 yıllık Ekonomi Bilimine 180 derece ters kararları uygulamaya sokacaklarını kim tahmin edebilir.

Ağbal kalsaydı dolar en çok 9-9,5 civarında olacak faiz de zaten kademeli olarak düşerek 16-17 ye gelirdi zaten.

Kriz faiz indirildiği için çıkmıyor, manipülatif olarak (kendileri de kurun yükselmesinin ihracatı artırdığını, cari açığı düşürdüğünü itiraf ederek) kendileri bilinçli olarak çıkartıyorlar...

Yoksa ekonomik kriz ortamında tüm dünya faiz artırırken eksi rezervde 400-500 puan düşürmenin doları çıkaracağını en cahil bile tahmin edebilir.

Türkiye 5 yıllık
    Risk primi
    CDS 535

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Dolar 8 TLyken hesaplamış en son. Sonra görüşleri 180 derece değişmiş.

8. https://t24.com.tr/haber/cevre-ve-se...ecegiz,1001057

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum: Döviz kuru üzerinden manipülasyon yaparak Türkiye'yi sıkıştırmak isteyenlere izin vermeyeceğiz

"İhracatta tarihi rekorlar kırıyoruz" diyen Kurum, "Bu yılın üçüncü çeyreğinde yüzde 7,4 büyümeyle G-20 ülkeleri arasında ilk sırada yer aldık. İhracatta tarihi rekorlar kırıyoruz. 221 milyar dolar seviyesine ulaştık. Bugün geldiğimiz noktada ihracatımızın, ithalatımızı karşılama oranı da yüzde 90'lara yaklaştı.

Bu eseri gölgede bırakmak isteyenlere, döviz kuru üzerinden manipülasyon yaparak Türkiye'yi sıkıştırma arzusunda olanlara; yatırımı engellemek isteyen lobilere de bundan önce de olduğu gibi bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz.

Kendi sormuş kendi cevabını vermiş...

Sayfa 115/1019 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •