Sayfa 1158/1252 İlkİlk ... 1586581058110811481156115711581159116011681208 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 9,257 - 9,264 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. n kolay bono %10 stopajdan dolayı şu anda cazibesini yitirdi diyebiliriz o zaman, pazartesi salı bekleyeyim bakalım bir artış yapacaklar mı? olmazsa burgan ve odea da hesabım var sorayım 32 günlük ne veriyorlar.
    Yanlız aktifin eft limiti 200k bunu arttırmak için ne yapmak gerekiyor acaba? telefon mu edeceğiz.

2.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    n kolay bono %10 stopajdan dolayı şu anda cazibesini yitirdi diyebiliriz o zaman, pazartesi salı bekleyeyim bakalım bir artış yapacaklar mı? olmazsa burgan ve odea da hesabım var sorayım 32 günlük ne veriyorlar.
    Yanlız aktifin eft limiti 200k bunu arttırmak için ne yapmak gerekiyor acaba? telefon mu edeceğiz.
    23 veriyo yine cazip gibi geliyo bana yuzde 5 dussek 22 ye falan gelmezmi..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    aylik mi yoksa 3aylik mevduat mi daha iyidir
    bu oranlar para miktarina göre değişiklik gösterir mi
    soruyu yanlış yere sormusuz,buraya kes kopyala yapıştır tekniğini uygulayarak tekrar sansimi deniycem .
    bisey daha sorucam
    bu bankalar kafasina göre oran belirleyebilir mi?
    mesela
    19-20 ler havada uçuyor iken
    ziraat bankasi bana 31.08.2018 tarihinde 13 oran verdi.
    ayni banka baska bir müşterisine 15 oran verebilir mi
    Hamdım Piştim Yandım

son 1-2 senedeki benzer tartışmalar var yine.. mevduat faizinin 1-2 puan artması, stopaj gibi konularla insanların algısı bozulmuş durumda..mevduat faizi %25 olsa ne olur, olmasa ne olur ?

enflasyon %20 ?
    enflasyon %30 ?
    enflasyon %50+ ?

bu seçeneklere vereceğiniz cevap belirleyici olacaktır.. doların 1 yılda neredeyse %100 arttığı, üretilen her şeyde ki hammaddenin dolara endeksli olduğu, bazı hammaddelerin %100 den fazla arttığı, ürünü pazarlara taşırken fiyatı dolarla belirlenmiş köprülerinden geçtiğin bir ülkede yaşıyorsunuz..

evet.. realite bu.. ekonomik modelin çöküşünün resmi bu..
    içinde bulunduğumuz dönemi 2002 ile karşılaştırmayın.. çok daha kötü durumdayız.. yavaş öğreneceksin çünkü sadece belli yerlerde bilgiye ulaşabiliyorsun..medya tam bir kontrol altında mr erdoğanın hayal dünyasını pazarlamakla meşgul: "süperiz, ekonomi süper, fayiz lobisi, dış mihraklar"..evet sadece bunları duyuyorsun.. diğer bir deyişle gerçekler haricinde her şeyi..

ayrıca unutmayın, dini nedenlerle "fayize" karşı bir zihniyet yönetimde.. zaten enflasyonu sürekli düşük açıklamaya çalışmalarından bazı sonuçlar çıkarmış olmanız lazım..
    Son düzenleme : discretus; 02-09-2018 saat: 12:13.
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    soruyu yanlış yere sormusuz,buraya kes kopyala yapıştır tekniğini uygulayarak tekrar sansimi deniycem .
    bisey daha sorucam
    mesela
    Şahsi görüşüm mümkün olduğunca kısa gitmek yönünde olur.
    Faizler artış trendinde, düşeceğine dair bir işaret de yok şu anda

Oranlar para miktarına göre değişiyor, Diğer başlıktaki tabloda tutar bilgisi de var
    Ordaki verilere göre bankanız ile pazarlık gücünüzü arttırabilirsiniz

Bankalar kafasına göre oran verir, daha doğrusu müşteri temsilcileri kafasına göre oran verebilir
    Bu başlığın amacı da zaten o tekliflere karşı elimizde gerçek oranların olmasını sağlamak
    Her verilen orana eyvallah dememek, piyasayı takip edebilmek

Düşük oran veren müşteri temsilcisi varsa iki alternatif var
    1-Burdaki oranları referans alarak daha fazlasını istemek
    2-Daha yüksek veren bankaya eft yapmak

6. lütfen izleyin dolar 2.59 iken özgür demirtaşın yorumları.

https://www.youtube.com/watch?v=p6C0DwWvIrk

7. tesekkurler yuji
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    bisey daha sorucam
    mesela
    Eğer müşteri temsilcisi müşterinin yeterli güncel oran bilgisi ve bağlantıya sahip olmadığını biliyorsa, özellikle uzun dönemli ve ileri yaştaki müşterilerde , kendi stratejisine göre deneye yanıla ne tutturabiliyorsa oranı düşürmeye çalışabilir. Çünkü ne kadar düşükten bağlarsa yıl sonu performansı ve alacağı *prim* yüksek oluyor. O nedenle tanıdıklarımızı iyi bilgilendirmek gerekli.
    Son düzenleme : rxpu; 02-09-2018 saat: 12:26.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 1158/1252 İlkİlk ... 1586581058110811481156115711581159116011681208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •