Sayfa 116/311 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
Arama sonucu : 2487 madde; 921 - 928 arası.

Konu: cefakar kanaryalar.

1. Aykut kocaman nerde yetenekli ve teknik futbolcumuz varsa onları oynatmaz takımdan keser.adam kompleksli alex i de harcayan yine bunlar değilmiydi.huylu huyundan vazgeçmez.olan bizlere oluyor.tek umud ali koç un gelmesi.

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Aykut Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe hocalık yapacak kapasitede değil...oyuncuların çoguda Fenerde oynayacak kapasitede değil...
    Ama Azizin sokmuş oldugu kol gibi borç yüzünden el mahkum bunlara tahammül ediyoruz...
    Şampiyonluga oynayacak takım kaijer gibi bir topçuyu satarmı ? satıyoruz ve h.aliye tahammül ediyoruz...
    Aziz ve bu futbolculara bu paraları verenler gitmedikçe işimiz çok çok zor

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Neymiş stat yapmışız )))
    Sanamı kaldı stat yapmak devlet yapıyor, stadını kendi parasıyla yapan bizden başka enayi yok.
    Bununlada övünüyoruz, kerizligiyle övünen bir başkan

4. Yer kadiköy...maç cinconlar ile...öyle maçki muhteşem goller maçın başı durum 2-0....dedimki farka gidiyoruz...ne oldu aykut maçı bok etti sonuç 2-2...
    Yer kadiköy...final maçı rakip cincon dedimki bunları buraya göemecegiz yapılan haksızlıgın cevabını vereceğiz...ne oldu adamlar kadıköyde kupayı kaldırdı...
    Ben bunları ve alex e yapılanları unutmadım...unutmayacağım...

5.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Yer kadiköy...maç cinconlar ile...öyle maçki muhteşem goller maçın başı durum 2-0....dedimki farka gidiyoruz...ne oldu aykut maçı bok etti sonuç 2-2...
    Yer kadiköy...final maçı rakip cincon dedimki bunları buraya göemecegiz yapılan haksızlıgın cevabını vereceğiz...ne oldu adamlar kadıköyde kupayı kaldırdı...
    Ben bunları ve alex e yapılanları unutmadım...unutmayacağım...

👍👍👍

SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Volkan, h.ali,alper yine aykutun gözdesi, bunlar yine sahanın en kötüsü....
    Arkadaş adı üstünde hazırlık maçı kaybedecek bir şey yok tamam da gelen giden de vurmasın...

Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Hazırlık maçlarının sonucu bence şu...
    Yeni transferler ve eskiler iki farklı takımın oyuncusu gibi...eskiler çok sırıtıyor...
    Netice olarak biri birine uyum sağlayacak dua edelim yeniler eskilere uyum sağlamasın...
    Bana göre kaleci volkan takımın iyiye gitmesi önündeki en büyük engel, abilik gorevini beceremiyor, kaleciligi zaten ortada...takımdan uzaklaştırılmalı

Yenmişin yenmemişin hic bir önemi yok, önemli olan adam gibi futbol oynanıyormu, bu takım adam olurmu, umut vaadermi, Fenerbahçeye yakışan, taraftarını coşturacak bir takım olma yolunda gidiyormu...
    Şu ana kadar ne yazıkki başakşehirin yarısı değiliz...
    Kovanın kalede ne işi var bi kişi açıklasın arkadaş ,

Öne geçince geriye yaslanışı bariz gördük, Hoşgeldin Aykut hocam

Haziran temmuz ayından ))))
    Görunen köy klavuz istemiyor, bizim 4 ay önce gordüklerimizi yeni gören yazarlar size de selam olsun

Haziran temmuz ayından ))))
    Görunen köy klavuz istemiyor, bizim 4 ay önce gordüklerimizi yeni gören yazarlar size de selam olsun

Bunları geciceksin arkadasim.. Takımın kötü olması eleştirilir ,beğenilir begenklmez ama siz aleni Fenerbahce dusmanligi yapiyorsunuz. Galatasaraylılar sizin kadar takımını kucuk görmüyor.. Siz kisilerden dolayı FENERBAHCE ismine saygı duymuyorsunuz , bu yüzden ne yazarsaniz yazın ne söylerseniz soyleyin çöp niteligindedir.. Bir insan seçilmiş olan baskanini sever sevmez ama Fenerbahce isminden dolayi saygı gösterir gostermiyorsada bunu düşmanlık seklinde belli edip oraya buraya yazmaz icinde saklar.. Bende gece 1saat uykuyla duruyorum üzüntüm anlatılmaz , elestiririm ,kizarim ama ne seçilmiş baskana nede teknik patrona düşman vari aşağılayan laflar etmem. Eleştirmek ayrı hakarete var laflar ayrı.. Yeterince Fenerbahce dusmani var içimizdeki Fenerbahcelilerin düşman olmasina gerek yok. Takımın iyi olması sizin o hakaret vari laflarınızla baskani, onu bunu yerine dibine sokarak olacaksa olmaz olsun .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. Arkadaş duygularınıza yenik düşüyorsunuz gercekleri gormuyorsunuz yukarda yazdım bende 3-4 yıl öncesi sizler gibiydim ama artık uyandım...
    Aziz yıldırim seçilmiş felan değil geldiğinde 2000 kişi olan kongre üyesini 10000 e çıkardı, 8000 kendi adamını yerleştirdi. Durum böyleyken elbette seçilir. Simdi bu secimmi ? Kurulu kendi adaminla doldur seçim yap )))
    Evet düşmanım...Fenerin parasını çarçur edene düşmanım, kulubü 300 milyon borca sokana düsmanım, milyon eurolar alıp sahada yatana, sahada yatmayıp sakatım diye evde oturana düşmanım...taraftarı küstürüp 5000 kişiye maç oynatana düşmanım, geleceğimizi ipotek edene düşmanım...Kendini Fenerbahçenin üzerinde görene düşmanım....
    BAŞARISIZ OLANA DÜŞMANIM...

Sayfa 116/311 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •