ucuz kredi- beton - ucuz kredi - beton - ucuz kredi - beton - ucuz kredi - beton - ucuz kredi - beton...
syg
yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...
Çin THY lı bazı yolcularda covid çıktığı için THY uçuşlarını durdurmuş. Umarım diğer ülkelere de yayılmaz bu kararlar. Havacılığı çok zor bir 2 çeyrek daha bekliyor. Şahsi fikrim alımlarda aceleci olunmamalı.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Sn Cautionary, Fiyatlarını ucuz buluyorum ama makro resimde havayollarında en az 1,5-2 seneyi kayıp zaman olarak gördüğümden THY, Pegasus ve Tav havalimanlarına mesafeli yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum. Yoksa ufak ufak biriktirilebilir mi hamallık yapmış olma ihtimalimiz yüksek olabilir mi? Görüşünüz varsa paylaşabilir misiniz?
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Sn Cautionary Hocam,
Hazır soru ve cevap başlamışken![]()
Endeks perşembe TCMB kararı sonrası (17'de) kısa vadeli sat verdi gibi geldi...umarım yanılmıyorumdur.
Selamlar
Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.
Bir de USD:TL yorumunuzu alabilirmiyiz
Tşk
Yer İmleri