Sayfa 1161/1230 İlkİlk ... 1616611061111111511159116011611162116311711211 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 9,281 - 9,288 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    MB Faiz artışı yapmadı.... Akıllarından ne geçiyor çok merak ediyorum [emoji2955]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ne aklı... icazet alınamamıştır. düşürseler daha iyiydi.

ucuz kredi- beton - ucuz kredi - beton - ucuz kredi - beton - ucuz kredi - beton - ucuz kredi - beton...
    syg
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

3. Çin THY lı bazı yolcularda covid çıktığı için THY uçuşlarını durdurmuş. Umarım diğer ülkelere de yayılmaz bu kararlar. Havacılığı çok zor bir 2 çeyrek daha bekliyor. Şahsi fikrim alımlarda aceleci olunmamalı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    Sn Cautionary, Fiyatlarını ucuz buluyorum ama makro resimde havayollarında en az 1,5-2 seneyi kayıp zaman olarak gördüğümden THY, Pegasus ve Tav havalimanlarına mesafeli yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum. Yoksa ufak ufak biriktirilebilir mi hamallık yapmış olma ihtimalimiz yüksek olabilir mi? Görüşünüz varsa paylaşabilir misiniz?

5.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Sn Cautionary, Fiyatlarını ucuz buluyorum ama makro resimde havayollarında en az 1,5-2 seneyi kayıp zaman olarak gördüğümden THY, Pegasus ve Tav havalimanlarına mesafeli yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum. Yoksa ufak ufak biriktirilebilir mi hamallık yapmış olma ihtimalimiz yüksek olabilir mi? Görüşünüz varsa paylaşabilir misiniz?
    24 eşit parçaya bölüp, her ay bir parça alınabilir bence. Daha profesyonel hareket edebilenler, teknik al sinyalini belleyip, 2-3 parçada alım yapabilir bence.

Ben tav ve Pegasus u takip ediyorum. Hiç bir kamu kağıdı ilgi alanıma girmiyor.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6. Sn Cautionary Hocam,

Hazır soru ve cevap başlamışken

Endeks perşembe TCMB kararı sonrası (17'de) kısa vadeli sat verdi gibi geldi...umarım yanılmıyorumdur.

Selamlar
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Sn Cautionary Hocam,

Hazır soru ve cevap başlamışken

Endeks perşembe TCMB kararı sonrası (17'de) kısa vadeli sat verdi gibi geldi...umarım yanılmıyorumdur.

Selamlar
    Evet..ama kısa vadeyi çok dikkate almamak lazım, bu yıl düzgün bir trend oluşmadığı için, kısa vade al sat sinyalleri çok oluşuyor.

Orta vadeyi dikkate alıyorum pozisyon değişimi için.

Bir de USD:TL yorumunuzu alabilirmiyiz

Tşk

Sayfa 1161/1230 İlkİlk ... 1616611061111111511159116011611162116311711211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •