Sayfa 1169/1230 İlkİlk ... 1696691069111911591167116811691170117111791219 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 9,345 - 9,352 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Tav başladığı yere dönmüş bu konuda beklentiniz ne ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Biraz daha düşmesini bekliyorum...acelem yok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ciddi miktarlı Alımlar için ortalığın biraz durulması lazım..öncelikle el bombası küçük kağıt balonunun da bir şekilde patlaması gerekiyor...serseri paranın bir şekilde borsadan çıkıp gitmesi gerek.

Bankalarla hiç bir şekilde ilgilenmiyorum, beklediğim düşüşler olursa havacılıkla orta-uzun vade alımlara başlamayı düşünüyorum.
    Cautionary hocam havacılıkta alım için sadece TAV mı takip ediyorsunuz? THAYO PGASUSta varmı? birde TÜPRAŞ ile ilgili ne düşünüyorsunuz? teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by meheme Yazıyı Oku
    Cautionary hocam havacılıkta alım için sadece TAV mı takip ediyorsunuz? THAYO PGASUSta varmı? birde TÜPRAŞ ile ilgili ne düşünüyorsunuz? teşekkürler.
    Tav ve Pegasus takibimde..thy dahil hiç bir kamu kağıdı almam prensibim var. Tüpraş ta takibimde.

Ama, önümüzdeki 1-2 ay tüm borsalarda zorlu geçecek beklentisindeyim..bu nedenle aceleci değilim alımlarda.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Viop gayet güzel bir araç bende yıllar önce sn. Cautionary sayesinde deneyimledim.

Şuan düşünüyorum 200Xlerde hisse yatırımı yapıyor olmak fazla riskli gelirdi. Belirli bir rakamın üzerinde tutarda hisse taşımak stres yapardı diye düşünüyorum. Tek yönde para kazanıyorsun R yok fazla delikanlı işi.
    Gerçi o zamanlarda piyasalar bu kadar komplike değildi heralde. en azından uzunca bir süre kur riski yoktu. heralde para kazanmak için gittikçe daha çok efor gerektiriyor

Onun dışında 2019 ağustos başından beri de kendi sistemimi manual olarak uyguluyorum saatlik bazda takip ettiğim için çok işlem yapmama gerek olmuyor. Endeks kontratta ekim ayında 3 işlem yapmısım. Eylülde biraz daha fazla ama ayda 10 işlemi(5Long reverse 5Short) pek geçmez.
    Döviz veya kıymetli maden vadeli için yorumum yok, her koyun kendi bacağından asılır
    Pay vadeye pek bulasmıyorum ve tavsiye de etmiyorum
    Onun dışında geçenlerde derinliği düşük Xbank shortladık saatte 1 işlem geçiyor vs. zarar etmeden verdik en azından.

+Viop beyin jimnastiği de yaptırıyor bence , ABD seçimi öncesi CNHTRY longlamak aklımdan geçiyor büyük ihtimal orada da işlemler geçmiyor gibi birşeydir

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Tav ve Pegasus takibimde..thy dahil hiç bir kamu kağıdı almam prensibim var. Tüpraş ta takibimde.

Ama, önümüzdeki 1-2 ay tüm borsalarda zorlu geçecek beklentisindeyim..bu nedenle aceleci değilim alımlarda.
    Tupras icin beklentiniz talebin ve piyasanin duzelmesinin ilk isaretlerini mi almak yoksa belirli bir fiyat seviyesi mi var aklinizda?

Tesekkkurler.

6. Hisse+viob hedge+usd+gram

Yilbasindan bugune +%51,5

Usd gram hedge viob da kaldıraçsız kullanıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Tupras icin beklentiniz talebin ve piyasanin duzelmesinin ilk isaretlerini mi almak yoksa belirli bir fiyat seviyesi mi var aklinizda?

Tesekkkurler.
    İkiye ayırmak lazım...aylık düzenli alım yapan, yakın takip edemeyenler için...artık alımlara başlanabilir.

Ama, biraz daha yüklü alım yapabilecek, yakın takip şansı olanlar için...en azından şu ortamda Tüpraş ın performans olarak endeksi yenmesini beklerim...yani zaten endeks beklentim olumsuz, hisse de endeksi yenemiyorsa beklerim.

Yukarıdaki şartlara bakmadan alım yapmam için 70 tl altına inmesi lazım, o zaman kademeli alımlara başlarım...69-64-59 gibi...ya da 69-74-79 gibi.

Sayfa 1169/1230 İlkİlk ... 1696691069111911591167116811691170117111791219 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •