-
Benim mi kafam çalışmıyor yoksa bu speğin mi kafası çalışmıyor anlayamadım açıkcası.Bu hisse borsa yükselişine tepki vermedi şimdi borsa tepeden düzeltmeye girince adamlar oradan satıp tepki vermeyenlere girmeyecekler mi ...
" Sorma ustam durum leyla.... "
-
yahu arkadaşlar neden kızıyorsunuz , benim görüşüm bu ,,, aşağı yönlü daha yüksek ihtimal görüyorum ,,, sizde yukarı gider diyosunuz ,, respect you ,,, zaman gösterir zaten neler olacağını ,,, bu arada açıkçı falan deyilim
) öle yazmış arkadaşlar
aşağı gelirse alır maliyet düşürürüm o kadar
herkese bol kazançlar , ytd
-
her gün yeşil açar akşam üzeri kırmızıya dönerdi bugun acaba kızarıp sonra mı yeşilleşecek ama ne söylersek söyleyelim adam olmaz bizim spekden beceriksizlik hat safhada bundan dolayı adam olamadın gittin zevzek sarkısını speğimize hediye ediyorum
-
Mal da kaptırıyor mal spek..13'ten biraz daha aldım, illa gideceksin..
-
Tek sıkıntı zaten kısıtlı sermayeyi bağlamak..time is money..şu orgeye üzülmeyip de neye üzülelim, göz göre göre gitti..
-
Hayrirli cuma lar. Bilanco aciklaninca bi etki olur mu ki. Bi ara maktk yetkilileri aciklama yapmislardi. Arsa satisi yapıldı. Borclarimiz odendi vs vs. Durumlarinin iyiye gittigi konusunda.
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bu hacimle duvarı delecen spek az yavas
-
Bugunde goll degill allahin cezasi kagit
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri