Sayfa 117/410 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon
Arama sonucu : 3310 madde; 929 - 936 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Iyi geceler haci abi çok iyimsersin ama kagıdın sahıbı bıle yok suan bası bos yılkı atı gibi hisse mesela endex 90 bıne ınsın bu kagıt eskı sevıyesıne gelır 13.60 lara her yukarıya gıdış satıs fırsatı oluyor aklıbasında yatırımcılar ıcın kımse hıssenın tursusunu kurmayacak herkes para kazanmanın derdınde
    kımısı az kımısıde doymak bılmez aç kalır sonunda beklemekten

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
     Alıntı Originally Posted by cefri Yazıyı Oku
    Iyi geceler haci abi çok iyimsersin ama kagıdın sahıbı bıle yok suan bası bos yılkı atı gibi hisse mesela endex 90 bıne ınsın bu kagıt eskı sevıyesıne gelır 13.60 lara her yukarıya gıdış satıs fırsatı oluyor aklıbasında yatırımcılar ıcın kımse hıssenın tursusunu kurmayacak herkes para kazanmanın derdınde
    Sayın cefri endex 90 bine geldiğinde hangi kağıt dayanır bu düşüşe? MAALT da bundan nasibini alır. O seviyeleri gördüğü an bizim için yeniden alım fırsatı olur bizim için. Sayın cefri grafikler uçacak kaçacak diyor. Bizde beklemekteyiz. Gerisi ya nasip . Sizide aramızda tekrar görmek isteriz.

SM-J200H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Sayın cefri endex 90 bine geldiğinde hangi kağıt dayanır bu düşüşe? MAALT da bundan nasibini alır. O seviyeleri gördüğü an bizim için yeniden alım fırsatı olur bizim için. Sayın cefri grafikler uçacak kaçacak diyor. Bizde beklemekteyiz. Gerisi ya nasip . Sizide aramızda tekrar görmek isteriz.

slm aranıza gelmekten mutluluk duyacagım kesın cunku sahıbı benım kadar sevmedı belkıde maalt hıssesını ve ben bu sevgımı genel kurulda belırttım cok uzun sohbet etme olanagım oldu hatta orada yetkısız rumuzuyla yazan arkadas da ordaydı ben 15 e dusmeden alamam bırde sıkıntı suraada alacagım adet 30 bınlot olacak almak da zor satmakta kotu bır dusrumda kımı bulup kıme satacaksın aslında kagıdı terketme sebebım buydu yoksa hergun canlı alsısatıs kademelerını kagıt elımde varmıs gıbı ızlıyorum bende olmasa bıle gıtmesını sızden daha cok ısterım ben suan da nakıtteyım pıyasadan cok tedırgınız dolar 4 tl dayanmısken borsa 110 bın olurmu bırınden bırısı yalan bırı patlayacak sızce dolarmı borsamı patlar hangısı gercek saglıcakla kalın hepınıze saygılar

4. 2021 e kadar 30 lu rakamlari kesin göreceğiz

"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"

5.  Alıntı Originally Posted by cefri Yazıyı Oku
    Iyi geceler haci abi çok iyimsersin ama kagıdın sahıbı bıle yok suan bası bos yılkı atı gibi hisse mesela endex 90 bıne ınsın bu kagıt eskı sevıyesıne gelır 13.60 lara her yukarıya gıdış satıs fırsatı oluyor aklıbasında yatırımcılar ıcın kımse hıssenın tursusunu kurmayacak herkes para kazanmanın derdınde
    O zaman hiç bir kagidi almayalim endeksin 90 bine dusmesini bekleyelim. Birakin maalti endeks 90 bine dusse garanti bankasi dahi kim bilir nerelere gelir. Bu yaziyi yazarken bizimle dalga geçtiginizi dusunuyorum. Saygılar.

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    O kadar güzel pişirdiler ki kağıdı altını yakmadan suyunu kurutmadan yağını tuzunu abartmadan. Bide afiyetle yiyebilsek artık. 2021 ler çok abartı kim bekler kanser olur insan

yorumlar neye göre yapılıyor anlamıyorum, gören de çok süper bir şey zannedecek...
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

8.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    yorumlar neye göre yapılıyor anlamıyorum, gören de çok süper bir şey zannedecek...
    Gorebilene m_tech. Bilirkisi raporu olumlu gelir ise zaten sig kagit. Arkasindan aglayan cok olacak. Koc ailesi var icerisinde. Unutulmus ama degerli bir sirket bence. Ytd

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 117/410 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •