Sayfa 117/1000 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 929 - 936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Ameriganyalı bir seri katil olan Ted Bundy'in belgeselini seyretmiştim, itoğlu it idamından önce cesetlerin yerini gösterecem deyip idamını geciktirmeye çalışmış.

Fakat ertesi gün sabah tertemiz kızartmışlar, ben canlı dostu bir insanım ama bu herifin cereyanlı sandalyesinin şalterini indirirdim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Diyanet bile artık kabul etmiş durumu:

Diyanet’ten yoksulluk ve açlığa isyan etmeyin, sabredin hutbesi

https://www.birgun.net/haber/diyanet...hutbesi-335674

Önce trilyonlarca gaymelik Mercedesi, yoksullara bağışlasınlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3. açlığa nasıl sabır ediliyormuş ?
    fotosentez mi yapacak insanlar....
    ))))))))) vazifelerini tam kataloglug yerine getiriyorlar.

Yahu bu kadar desteklen bu devirde batılır mı, işyerini satacakmış zaten bahane arıyormuş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Önce G20'de 2023'te kalacağımızı söyle, onunculuğa sonra bakarız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

dogru düzgün üretimi iş ımkanı olmayan ulkemızde..iş imkanı sunan paranında döndügü yer olan kafeler. kafe sahıbı 80 kısı calıstırıyorum dıyor sayı cok fazla gelıyor bana oyle isede yarısı emeklı sıgortasız calısan fılandır her halde.

Gel delelim Dolar ne olura...Dıs gücler bizi bu hukumetı cok sevıyor..gözüne çöp batsın istemez..dolar 7.90 sevıyesını zor aşar aşar isede toplum olarak ciddi huzursuzluk olacaktır.

7. 7.9 barajını 9,2+ kamu kuru verirken düşüneceklerdi.
    kulp yapar
    hadi iyi ihtimal
    medya gazıyla faiz gelecek daha diye oyalanır salar.. ardından gider.

Deutsche Bank Orta Doğu ve Doğu Avrupa Araştırma Müdürü Christian Wietoska, yükselen ABD tahvil faizlerinin Türkiye’yi nasıl etkilediği ve gelişen ülke kurlarında yaşanan baskı hakkında Bloomberg HT’nin sorularını yanıtladı.

ABD tahvil faizlerinin TL’ye olan etkisini değerlendiren Wietoska, “Türkiye'nin kaydettiği ilerlemeyi hepimiz görüyoruz. Türkiye'nin 4. çeyrek büyümesinin iyi geleceğini düşünüyoruz. TCMB'den adım atıldığını görmemiz gerekiyor, biraz daha sıkılaşma gelmeli. 100 baz puanlık faiz artırımı bekliyoruz.†ifadelerini kullandı.

Türkiye'de ters dolar ikamesinin başladığını fakat yavaş ilerlediğini dile getiren Wietoska, “ Yabancı yatırımcılar faiz artırımını yakından takip ediyor. TCMB söylediğini yaparsa yabancı yatırımcı kalır.

adamalr tehdide bile başlamış. naci kaçırmaz böyle tavsiyeleri hemen arttırır faizi ama yiğit oğlan neden cazgırlık etti kendi kendine konuşmuşsa sorun yok naci takmaz yiğit oğlanı ama ya danışana demişse gelde çık işin içinden aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 117/1000 İlkİlk ... 1767107115116117118119127167217617 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •