Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Arkadaslar MBB degisikligi, sisen ve oldukca dalgali piyasalar, amerikan secimleri vs vs derken pandemiyide unutmayalim ltf
Durum gercekten kotu. Cember gittikce daraliyor. Belki yasca cogunuzdan buyuk oldugum icin ama etrafta tanidiklarimdan bircok kisi vefat etti. Ve gun gectikce kotu haberler artiyor
Yas, kronik hastaliklar vs bunlara cok takilmayin derim. Siz ve tum sevdiklerinizin sagligina ve tedbirlere elimizden geldigince dikkat edelim. Sonucta tamamen inzivaya cekilmek elbet hem maddi hemde manevi olarak imkansiz, ama elimizden geldigince dikkat edelim
Herseyden once saglik. Ne hayatta, ne finansal piyasalarda firsatlar asla bitmez. Sakin olunmali ve pandemi bacagini hic unutulmamali diye dusunuyorum
Tum KYlere saglikli mutlu huzurlu pazarlar
Rakam yok istatistik yok kör dövüşü yapıyoruz.
Hangi iş kolu daha fazla risk altında, hangi yaş grubun ne kadar etkileniyor, kalıcı bir hasar kalıyor mu, hali hazırda yapılmaması gereken davranışlar neler , mevcut vakalardan öğrenilen bilgiler deneyimler neler bilemiyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Büyük düşünenler için
https://youtu.be/-a7a4MXK2Us
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Berat Albayrak istifa etmiş, gel de yorumla yorumlayabilirsen. Cumartesi gecesi MB başkanı görevden alınır, pazar akşamı hazine ve maliye bakanı istifa eder.
Yer İmleri