Sayfa 1174/1230 İlkİlk ... 1746741074112411641172117311741175117611841224 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 9,385 - 9,392 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    merkez bankası başkanı, ne dendi de yapmadı! oysa gayet uysal biriydi. yoksa biden in seçilmesiyle alakası olabilir mi? para babalarının suyuna mı gidilecek?
    Faiz arttırmamak için bahane olmasında ne olursa olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    merkez bankası başkanı, ne dendi de yapmadı! oysa gayet uysal biriydi. yoksa biden in seçilmesiyle alakası olabilir mi? para babalarının suyuna mı gidilecek?
    Sosyal medyada ve burada bazı arkadaşların gönlünden geçenleri yazdığını, bunun da pozisyonlarından kaynaklandığını düşünüyorum.

Sorun MB yetkililerinin faiz arttırma istegi, ama Rte nin buna sinir olması. Kendimizi kandırmanın anlamı yok.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Arkadaslar MBB degisikligi, sisen ve oldukca dalgali piyasalar, amerikan secimleri vs vs derken pandemiyide unutmayalim ltf

Durum gercekten kotu. Cember gittikce daraliyor. Belki yasca cogunuzdan buyuk oldugum icin ama etrafta tanidiklarimdan bircok kisi vefat etti. Ve gun gectikce kotu haberler artiyor

Yas, kronik hastaliklar vs bunlara cok takilmayin derim. Siz ve tum sevdiklerinizin sagligina ve tedbirlere elimizden geldigince dikkat edelim. Sonucta tamamen inzivaya cekilmek elbet hem maddi hemde manevi olarak imkansiz, ama elimizden geldigince dikkat edelim

Herseyden once saglik. Ne hayatta, ne finansal piyasalarda firsatlar asla bitmez. Sakin olunmali ve pandemi bacagini hic unutulmamali diye dusunuyorum

Tum KYlere saglikli mutlu huzurlu pazarlar

Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Arkadaslar MBB degisikligi, sisen ve oldukca dalgali piyasalar, amerikan secimleri vs vs derken pandemiyide unutmayalim ltf

Durum gercekten kotu. Cember gittikce daraliyor. Belki yasca cogunuzdan buyuk oldugum icin ama etrafta tanidiklarimdan bircok kisi vefat etti. Ve gun gectikce kotu haberler artiyor

Yas, kronik hastaliklar vs bunlara cok takilmayin derim. Siz ve tum sevdiklerinizin sagligina ve tedbirlere elimizden geldigince dikkat edelim. Sonucta tamamen inzivaya cekilmek elbet hem maddi hemde manevi olarak imkansiz, ama elimizden geldigince dikkat edelim

Herseyden once saglik. Ne hayatta, ne finansal piyasalarda firsatlar asla bitmez. Sakin olunmali ve pandemi bacagini hic unutulmamali diye dusunuyorum

Tum KYlere saglikli mutlu huzurlu pazarlar
    Rakam yok istatistik yok kör dövüşü yapıyoruz.
    Hangi iş kolu daha fazla risk altında, hangi yaş grubun ne kadar etkileniyor, kalıcı bir hasar kalıyor mu, hali hazırda yapılmaması gereken davranışlar neler , mevcut vakalardan öğrenilen bilgiler deneyimler neler bilemiyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5. Büyük düşünenler için

https://youtu.be/-a7a4MXK2Us

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Berat Albayrak istifa etmiş, gel de yorumla yorumlayabilirsen. Cumartesi gecesi MB başkanı görevden alınır, pazar akşamı hazine ve maliye bakanı istifa eder.

Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by debo Yazıyı Oku
    Berat Albayrak istifa etmiş, gel de yorumla yorumlayabilirsen. Cumartesi gecesi MB başkanı görevden alınır, pazar akşamı hazine ve maliye bakanı istifa eder.
    turp un gitmesi hayırlı olacak gibi.

8.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    turp un gitmesi hayırlı olacak gibi.
    Bir yere gittiği yok Trump'ın. Görevinin başında. Seçimi ben kazandım diye tivit atıp golf oynamaya gitmiş

Sayfa 1174/1230 İlkİlk ... 1746741074112411641172117311741175117611841224 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •