Originally Posted by NewsTR Hayýr yarýn çýkacaðým, ücret yoktu ekstre mail yapýn yoksa posta ile gelince 4,5 kesiyor. ANL Yarýnki Fiyat 4.961073 Tþk sn news yarýn ki mk karþýlýðý kaç oluyor ANL
Originally Posted by NewsTR Hayýr yarýn çýkacaðým, ücret yoktu ekstre mail yapýn yoksa posta ile gelince 4,5 kesiyor. ANL Yarýnki Fiyat 4.961073 Var mý kafanýzda bir yer bu ara FÝBA FIL diyorlar iyi diye
Originally Posted by Emre1976 Var mý kafanýzda bir yer bu ara FÝBA FIL diyorlar iyi diye Garantiye geçeceðim, ordan FIL almayý düþünüyorum bende
Originally Posted by NewsTR Hayýr yarýn çýkacaðým, ücret yoktu ekstre mail yapýn yoksa posta ile gelince 4,5 kesiyor. ANL Yarýnki Fiyat 4.961073 Merhaba, Yarýnki ALE’yi rica edebilir miyim? Teþekkürler.
Ben de 801 den yarýsýný FIL e aktarmistim. Duruma göre yarýn ben de tamamen FIL e geçebilirim.
Ýþbankasý oranýmýz 22.01
Originally Posted by dadaloðlu merhaba, yarýnki ale’yi rica edebilir miyim? Teþekkürler. ale 0,018822
Paylaþýmlarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Originally Posted by NewsTR Hayýr yarýn çýkacaðým, ücret yoktu ekstre mail yapýn yoksa posta ile gelince 4,5 kesiyor. ANL Yarýnki Fiyat 4.961073 Bu fiyat doðru deðil sanýrým........bugün fiyatý 4.990396 idi...düþtü mü...
Yazýn Arsa... Kýþýn Borsa
Forum Rules
Yer Ýmleri