Sayfa 118/1005 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 937 - 944 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    İmkansız demiyorum, bunlardan her ey beklenir. Omurga siyasilerde pek görülmeyen bir özellik. Gelse de kısa vadeli moral etkisi olur diyorum, yoksa başş ekonomist naciyi de getirdi zamanında, sonu ne oldu gördük.
    1-1.5 sene içinde seçim olma ihtimali var bu yüzden kabineye dikkat et
    chp de başlayacak koltuk savaşı ,
    kabineden çıkacak isimlere göre Ak partide olabilir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Naci olayı hala kafamda muammadır.Ne diye getirdin 5 ay sonra ne diye alıverdin.
    O ikili gayet güzel çeki düzen veriyordu ekonomiye Yüzde 19 gösterge faiz falan da öyle çok yüksek ekonomiyi bitiren bir faiz değildi.Bıraksalardı başta o 2 liyi herhalde bugünden daha iyi olurduk.
    Benim tahminim gösterge 25 lerde enflasyon 18-22 lerde dolar 12 13 lerde olurdu.

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    KURAN sız müslümalar bunlar....ne demek ALLAHın kitabını kendi anladığı dilde okumayan her insanı din adına sömürmek çok çok kolay.....KURANı anlayarak okuyan insanı din adına sömürmek kandırmak çok zor.....buda not olarak kalsın....
    bir aferinde benden tokatçı böyle ol dilsiz şeytan olma
    isterimki Diyanet her eve türkçe Kuran dağıtsın insanlar okusun öğrensin , kulaktan dolma şeylere biat etmesin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. [emoji625]Ümit Özdağ'dan yeni iddia:

Erdoğan BOTAŞ'ı, Türk Hava Yolları'nı, Devlet Demiryolları'nı satmaya hazırlanmaktadır.

5. 1 yıllık dolar 31 lirayı geçti...

40 liraya kadar yolu açık...

Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Hazine Mehmet şimşek,
    maliye bakanı Lütfü elvan ve cevdet yılmaz beraber diyorlar.
    tek sorun ekonomi anlamında tek yetki istenmesimiş.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Onlar da çalıyor, onlar da ahlaksız, onlar da karı-kız peşinde.

Eee, islamcı geçinen, dinci sülükler de yapsın, normal yani. Arkadaş kimse kusura bakmasın, dinimi-inancımı kullanarak kimsenin bu haltları yemesine gönlüm razı gelmez. Elimden geliyorsa bizzat müdahale ederim, olmadı her mecrada yazarark-anlatarak mücadele ederim. Onu da yapamadım, beddua ederim, lanet ederim, iki cihanda da perişan olması için dua ederim.

Ha bunların hiç birini yapmadın, o zaman dilsiz şeytandan farkın yok. Haksızlıklar karşısında susan, hele dinini inancını sömürenler karşısında susan, her türlü laneti hak etmiştir benim gözümde.

8. Bu islamcı kesimden bir insanla yıllar önce yaşadığım bir sohbet aklıma geldi.Almanyada nasıl kadın kız falan fişten yaptıpını anlatıyordu.Dedim zina islamiyette büyük haramlardandır.Üstelik evlisin katmerli yani.Güldü.Yabancı malı bize helal dedi.Dedim kaynak göster falan.Anlattı anlattı bişiler de.Dedim katmerli günah içindesin.Hatta dinden de çıkıyorsun.Hem yapıyorsun hemde hayır helal diyorsun dikkat et falan.Şu anda CHP li yada sol düşünceli insanları malı mülkü içinde aynı kafadalar.Hatta dolar al sat borsa manipülasyonu falan hepsi o düşüncenin ürünü.Bizden olmayandan çalmak helaldir.Gücü elimizde bulunuduruyoruz neden yapmayalım.Peygamberden falan hadislerle falan da kendilerince bi sistem kurmuşlar yani.

Sayfa 118/1005 İlkİlk ... 1868108116117118119120128168218618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •