Naci olayı hala kafamda muammadır.Ne diye getirdin 5 ay sonra ne diye alıverdin.
O ikili gayet güzel çeki düzen veriyordu ekonomiye Yüzde 19 gösterge faiz falan da öyle çok yüksek ekonomiyi bitiren bir faiz değildi.Bıraksalardı başta o 2 liyi herhalde bugünden daha iyi olurduk.
Benim tahminim gösterge 25 lerde enflasyon 18-22 lerde dolar 12 13 lerde olurdu.
[emoji625]Ümit Özdağ'dan yeni iddia:
Erdoğan BOTAŞ'ı, Türk Hava Yolları'nı, Devlet Demiryolları'nı satmaya hazırlanmaktadır.
Hazine Mehmet şimşek,
maliye bakanı Lütfü elvan ve cevdet yılmaz beraber diyorlar.
tek sorun ekonomi anlamında tek yetki istenmesimiş.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bu islamcı kesimden bir insanla yıllar önce yaşadığım bir sohbet aklıma geldi.Almanyada nasıl kadın kız falan fişten yaptıpını anlatıyordu.Dedim zina islamiyette büyük haramlardandır.Üstelik evlisin katmerli yani.Güldü.Yabancı malı bize helal dedi.Dedim kaynak göster falan.Anlattı anlattı bişiler de.Dedim katmerli günah içindesin.Hatta dinden de çıkıyorsun.Hem yapıyorsun hemde hayır helal diyorsun dikkat et falan.Şu anda CHP li yada sol düşünceli insanları malı mülkü içinde aynı kafadalar.Hatta dolar al sat borsa manipülasyonu falan hepsi o düşüncenin ürünü.Bizden olmayandan çalmak helaldir.Gücü elimizde bulunuduruyoruz neden yapmayalım.Peygamberden falan hadislerle falan da kendilerince bi sistem kurmuşlar yani.
Yer İmleri