Sayfa 119/1000 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 945 - 952 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Geçen konuştuğumuz dünya göz içeren bazı fonlar için duyuru.
    Ek hesaplara ödeme yapılmış
    https://www.mkk.com.tr/duyuru/1607

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    T11 fon kodu 801 Para Piyasaları Fonu
    TIV fon kodu 808 Kısa vadeli borçlanma araçları fonu

Çünkü tahvil faizleri düşerken TIV fonları T11 fonuna göre daha çok yükselir. Sağ olsunlar biz de buradaki usta arkadaşlardan öğrendik ve öğrenmeğe devam ediyoruz.
    Cevap için teşekkürler. Benim bilmediğim farklı bir konu mu var acaba diye sormuştum genel anlamda parelel düşündüğümüzü öğrenmiş oldum. Sadece kişisel tercihlerimiz farklıymış.

5 yıllık tahvil ihalesi ,piyasa nın 0.25 altın gercekleşti ,kısa vadeliler için iyi

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    5 yıllık tahvil ihalesi ,piyasa nın 0.25 altın gercekleşti ,kısa vadeliler için iyi
    İnşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Kısa vadeli borçlanma araçlarında en iyi getiri sağlayan fon hangisi acaba? Bilginiz var mı dostlar?

6.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Kısa vadeli borçlanma araçlarında en iyi getiri sağlayan fon hangisi acaba? Bilginiz var mı dostlar?
    şu fon, her zaman en iyi getiriyi sağlıyor demek zor. zaten kvba'ların bazıları tefaşta işlem görüyor. geçenlerde hep iş bankasının tiv'iyle ziraatın kısa vadeli borçlanma fonunu kıyaslıyordum, çoğu zaman ziraatınki fazla getiriyordu. dün ise tiv ziraatin fonunu ikiye katlayıvermiş. getiriler çoğu zaman ya sürpriz şekilde fazla veya şaşırtıcı düzeyde az gelebiliyor. üç dört aydır buralardayız. ister kısa vadeli borçlanma, ister hisse fon olsun, şu fon her zaman en güzel getiriyi sağlıyor şeklinde tesbitine rastlayamadım. sadece göze çarpan iyi fonlar bulunabilir ama en iyisini bulmak imkânsız gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bugün daha az getirir shangil dünkü kadar düşüş yok.
    sayin newstr
    dusus olurken kisa vadeli borclanma aracinda tzv de dusmesi gerekiyor demi? soylediniz dunku kadar dusus yok o yuzden
    kusura bakma anlamadim.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    sayin newstr
    dusus olurken kisa vadeli borclanma aracinda tzv de dusmesi gerekiyor demi? soylediniz dunku kadar dusus yok o yuzden
    kusura bakma anlamadim.
    Ben de anlamadım shangil.
    Açık yaz canım News.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 119/1000 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •