Sayfa 119/145 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon
Arama sonucu : 1160 madde; 945 - 952 arası.

Konu: KRSTL - Kristal Kola

1.  Alıntı Originally Posted by Psihalive Yazıyı Oku
    Bilanço geldi 9 aylık net kâr 73 milyon TL.

Yok şu kadar satış yaptı yok bu kadar satış yaptı. Boykot kristale yaradı falan filan neticede 73 milyon kâr.
    geçen yıldan miktar olarak daha fazla satış yapılmış ancak sektördeki fiyat rekabeti nedeniyle cirolar aynı oranda artmamış..

ancakkk

geçen yıl bu dönemde 26 milyon tl zarar edilmişken bu sene 73 milyon tl kar edilmiş...

bence hiçte fena değil bu rakam...
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    Kristal Kola Çaykur'dan bir Didi ihalesi daha aldı...

değeri 23.970.000 tl...

bu yıl Çaykur'dan alınan ihale toplamı 338.880.000 tl ye ulaştı...

3 harfli marketlere özellikle Şok Marketlerine üretim son hızı ile devam ediyor...

kendi üretimi ve ihracatıda sayarsak bu yıl çok güzel bir bilanço açıklayacağını düşünüyorum...

daha 6 aylık bilançosu bile açıklanmadı hissenin....
     Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku
    Çaykur'dan yeni bir ihale daha alındı....

32.600.000 tl bedelli...

bu yıl sadece Çaykur'dan alınan soğuk çay ihale bedeli 314.910.000 tl...

Şok Marketleri'nde de bol miktarda Kristal üretimi soğuk çaya rastlıyorum hatta çoğu yerde hemen bitiyor reyonlar boş kalıyor... demekki müthiş bir talep var...

kendi markasıyla üretimi ve ihracatıda bulunan şirketin maden suyu ve su üretimi de var.

sıcak rekorlarının kırıldığı bu günlerde su, meşruba ttüketimininde rekorlar kıracağını düşünüyorum
    Bu arada 10.09.2024 tarihinde 2500 ml lik bir Didi ihalesi daha alınmış Çaykurdan....

bedeli tam 42.300.000 tl...

bu yıl alınan toplam ihale bedeli 381.180.000 tl ye ulaştı...

bu arada Şok marketlerde yeniden ürün yoğun üretim başlamış...

A101 marketlerinde Kristal markası ile , Bimde ise Balsa GAZOZ MARKASI İLE ÜRÜNLERE RASTLADIM....

9. ayda ihalesi alınan Didilerin üretimimde yapıldı sanırım...

en son alınan ihalenin miktarını bilmediğimden bitip bitmediği hususnda bir şey söyleyemeyeceğim. ama son çeyrektede üretimin hız kesmediğini rahatlıkla söyleyebilirim

Bu arada 10.09.2024 tarihinde 2500 ml lik bir Didi ihalesi daha alınmış Çaykurdan....

A101 marketlerinde Kristal markası ile , Bimde ise Balsa GAZOZ MARKASI İLE ÜRÜNLERE RASTLADIM....

en son alınan ihalenin miktarını bilmediğimden bitip bitmediği hususnda bir şey söyleyemeyeceğim. ama son çeyrektede üretimin hız kesmediğini rahatlıkla söyleyebilirim
    Gördüğüm kadarı ile hisseyi çok yakından takip ediyorsunuz, benim de ilgi alanımda olduğu için dikkatimi çekti. Hisse sahiplerine çokça sabırlar ve de bol kazançlar dilerim...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Gördüğüm kadarı ile hisseyi çok yakından takip ediyorsunuz, benim de ilgi alanımda olduğu için dikkatimi çekti. Hisse sahiplerine çokça sabırlar ve de bol kazançlar dilerim...
    uzun zamandır takip ediyorum

geçen yıl pınarsu ile kafa kafaya gidiyorlardı...

17-18 lira civarı idi fiyatları...

pınar su bölündü eskisine göre fiyatı şimdi 20 tl civarında...

kristal ise 17-18 liralardan 6 liraya kadar düştü...

önemli bir artış potansiyeli içeriyor hisse

uzun zamandır takip ediyorum

geçen yıl pınarsu ile kafa kafaya gidiyorlardı...

17-18 lira civarı idi fiyatları...

pınar su bölündü eskisine göre fiyatı şimdi 20 tl civarında...

kristal ise 17-18 liralardan 6 liraya kadar düştü...

önemli bir artış potansiyeli içeriyor hisse
    Anladım grafiği de olumlu görünüyor. Yine haber alırsanız, bilgilendirirseniz sevinirim
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

TL PUANLAMADA 70 PUAN ÜSTÜNDEYİZ

USD PUANLAMADA 70 PUAN ÜSTÜNE ACİL OLARAK ÇIKMAK ZORUNDAYIZ

7.  Alıntı Originally Posted by carlislecullen Yazıyı Oku

04.12.2024 tarihinde yeni bir ihale daha alındı...

bedeli 37.500.000 tl...

bu yıl sadece Çaykur'dan alınan ihalelelerin toplamı 418.680.000 tl olmuş oldu...

8. Şirketimiz, 20/11/2024 tarihli Özel Durum Açıklamasında; Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (2012/1) kapsamında;

Fatih Mah. Alpaslan Türkeş Bulvarı N454 KIRIKKALE adresindeki tesislerimiz için planlanan komple yeni yatırımlar ile ilgili olarak Teşvik Belgesine müracaat edildiği kamuya duyurulmuştu.

T.C.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğüne yapmış olduğumuz Yatırım Teşvik Belgesi müracaatımız onaylanmış olup toplam 1.163.539.999 TL komple yeni yatırımı için adımıza 31/12/2024 tarih 575767 sayılı 20/11/2024 başlangıç 20/11/2027 bitiş tarihli Yatırım Teşvik Belgesi düzenlenmiştir.

Bölgesel teşvik kapsamındaki söz konusu Yatırım Teşvik Belgesi'nde öngörülen destek unsurları "KDV İstisnası", "Vergi İndirimi" "Gümrük Vergi Muafiyeti", "Faiz Desteği" ve "Sigorta Primi İşveren Hissesi" şeklindedir.

çok güzel bir teşvik aldı.... son zamanlarda şirkete yetmeyen üretim kapasitesi artırılacak bu yolla.... zaten fiyatıda muadillerine göre oldukça düşük kalmıştı... tavan çekmesi çok normal takip edenler için

Sayfa 119/145 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •