Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.
Bu arada 10.09.2024 tarihinde 2500 ml lik bir Didi ihalesi daha alınmış Çaykurdan....
bedeli tam 42.300.000 tl...
bu yıl alınan toplam ihale bedeli 381.180.000 tl ye ulaştı...
bu arada Şok marketlerde yeniden ürün yoğun üretim başlamış...
A101 marketlerinde Kristal markası ile , Bimde ise Balsa GAZOZ MARKASI İLE ÜRÜNLERE RASTLADIM....
9. ayda ihalesi alınan Didilerin üretimimde yapıldı sanırım...
en son alınan ihalenin miktarını bilmediğimden bitip bitmediği hususnda bir şey söyleyemeyeceğim. ama son çeyrektede üretimin hız kesmediğini rahatlıkla söyleyebilirim
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
uzun zamandır takip ediyorum
geçen yıl pınarsu ile kafa kafaya gidiyorlardı...
17-18 lira civarı idi fiyatları...
pınar su bölündü eskisine göre fiyatı şimdi 20 tl civarında...
kristal ise 17-18 liralardan 6 liraya kadar düştü...
önemli bir artış potansiyeli içeriyor hisse
TL PUANLAMADA 70 PUAN ÜSTÜNDEYİZ
USD PUANLAMADA 70 PUAN ÜSTÜNE ACİL OLARAK ÇIKMAK ZORUNDAYIZ
![]()
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Şirketimiz, 20/11/2024 tarihli Özel Durum Açıklamasında; Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ (2012/1) kapsamında;
Fatih Mah. Alpaslan Türkeş Bulvarı N454 KIRIKKALE adresindeki tesislerimiz için planlanan komple yeni yatırımlar ile ilgili olarak Teşvik Belgesine müracaat edildiği kamuya duyurulmuştu.
T.C.Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğüne yapmış olduğumuz Yatırım Teşvik Belgesi müracaatımız onaylanmış olup toplam 1.163.539.999 TL komple yeni yatırımı için adımıza 31/12/2024 tarih 575767 sayılı 20/11/2024 başlangıç 20/11/2027 bitiş tarihli Yatırım Teşvik Belgesi düzenlenmiştir.
Bölgesel teşvik kapsamındaki söz konusu Yatırım Teşvik Belgesi'nde öngörülen destek unsurları "KDV İstisnası", "Vergi İndirimi" "Gümrük Vergi Muafiyeti", "Faiz Desteği" ve "Sigorta Primi İşveren Hissesi" şeklindedir.
çok güzel bir teşvik aldı.... son zamanlarda şirkete yetmeyen üretim kapasitesi artırılacak bu yolla.... zaten fiyatıda muadillerine göre oldukça düşük kalmıştı... tavan çekmesi çok normal takip edenler için
Yer İmleri