Sayfa 119/620 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon
Arama sonucu : 4960 madde; 945 - 952 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

ABD Başkanı Trump : Faizlerin derhal düşmesini isteyeceğim

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,070
    bizde indiririz....
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3. Foruma bakım iyi olmuş, her yer tertemiz, toz falan kalmamış.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD Başkanı Trump : Faizlerin derhal düşmesini isteyeceğim
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Foruma bakım iyi olmuş, her yer tertemiz, toz falan kalmamış.
    Alıntılar da birbirine girmiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Şimdi habertürk e bakıyorum dün akşam Tanju Özcan'ın kaç kere anlattığı 70 m2 yeri hala anlayamamışlar birbirlerine soruyorlar orası mı burası mı diye gerçekten bu milletin önemli kısmı algı problemi yaşıyor. Ama en azından Faruk Aksoy iyi niyetli.

Bolu itfaiye müdürü ve sorumlu başkan yardımcısı bu haberler doğrultusunda tamamen suçsuz , serbest bırakılmalı ve Bolu Belediyesi itfaiyesi o yok bu yok tamamla deyince adamlar yani Kartal otelinin sahipleri vazgeçip başka yerden itfaiye raporu alıyor. Pes doğrusu.
    oda bişey mi
    önceki gün ccn idi galiba biri üsküdar üniversitesi biri başka üniversiteden 2 hukukçu tanju başkana bok atmaya çalışırken ikide bir başkanın açıklamasının hukuktaki yeri neresi biri açıklamalı diye konuşup duruyorlardı
    bunları hukukçu yapanıda hukukçu diye tv ye de çıkaranı gerçekten yatırıp ..meli
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Zeytinyağı ihtiyaci olan ya da ilave almak isteyen varsa güven asa natürel sızma migrosta 1000tl ye inmiş
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Bu sene depoları dolduralım fiyatlar çok güzel
    üretici bulun ondan alın neredeyse bedavaya veriyorlar
    geçen yılki fiyatın %20 altından 11 teneke aldım
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    üretici bulun ondan alın neredeyse bedavaya veriyorlar
    geçen yılki fiyatın %20 altından 11 teneke aldım
    Ankarada üretici nerede Başkanım. Gross marketlerden bakacaz artık. Sarı gacı sol kulvardan ilerliyor. Bence hedef 3000 dolares. 50 yaşındayım muhafazakar bir insanım. parti işim hiç olmadı. Ben böyle çürümüşlük görmedim.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Ankarada üretici nerede Başkanım. Gross marketlerden bakacaz artık. Sarı gacı sol kulvardan ilerliyor. Bence hedef 3000 dolares. 50 yaşındayım muhafazakar bir insanım. parti işim hiç olmadı. Ben böyle çürümüşlük görmedim.
    trup indirin lan faizi demiş
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 119/620 İlkİlk ... 1969109117118119120121129169219619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •