Originally Posted by sindoma53 fıch den 2 basamak artırım bekleyen var mı. mal çakmaları için bence 5 kademe arttırsınlar .. herif zorlanıyor kademelerde boş
Originally Posted by EMLAK mal çakmaları için bence 5 kademe arttırsınlar .. herif zorlanıyor kademelerde boş elini korkak alıştırma bol keseden at nasılsa içerde de fazla tutmuyor salıveriyorlarmış 555 kademe birden arttırmış mesela. yada yerinde saymış diyerek pas geçse ne olacak ki.
Bear_Bull @BearBull26
Originally Posted by Bear_Bull elini korkak alıştırma bol keseden at nasılsa içerde de fazla tutmuyor salıveriyorlarmış 555 kademe birden arttırmış mesela. yada yerinde saymış diyerek pas geçse ne olacak ki. Enaz iki kademe bekliyorum not artırımını... bugün son dakika da gelen satısın nedeni farklı
Bu arada nasdaq dışında abd borsaları hafiften toparlamış
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Enaz iki kademe bekliyorum not artırımını... bugün son dakika da gelen satısın nedeni farklı Zor bir kademe görünüm durağan olur gibi..
Originally Posted by mert45 Ne kadar kötü mesela Beni bile bıktırdılarsa dönüş yakın olmalı Mert abi
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Enaz iki kademe bekliyorum not artırımını... bugün son dakika da gelen satısın nedeni farklı bak tüm portföyü gömerim longa #ficht ***lik yapar arttırmazsa zararı senden tahsil ederim ben bişey beklememeyi duruma göre hareket etmeyi 2018 de battıktan sonra öğrendim.
Originally Posted by tidebringer Beni bile bıktırdılarsa dönüş yakın olmalı Mert abi Ne anlamda dönüş ?
Hayat hoş gerisi boş
Forum Rules
Yer İmleri