Sayfa 121/330 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 2636 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-5

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustad aslinda sikildi yani severek calmiyorda
    Ogretmeninin gaziyla devam ediyor
    Yoksa koca piyano evde oylece duruyor yok
    Itme kakmayla basina oturtuyoruz malesef
    Web müzikle az çok ilgilenen biri olarak şöyle söyleyim. Anladığım kadarı ile çocuğa ders aldırıyorsunuz. Eğer çocuk ders bitip öğretmen gittikden sonra kendi başına kendi isteği ile çalışıyorsa, boş vakitlerini çalışmakla geçiriyor hatta yemek saatlerini bile unutuyorsa size yeter artık dedirtiyorsa işte o zaman o çocuk ya da herhangi bir kişi çaldığı o enstrümanı çok seviyor, öğrenmek istiyor demektir. Siz istemeseniz bile o bir yolunu bulup devam eder. Uzun lafın kısası bu iş sevgi istek işidir. ittirmek kaktırmak ile bu iş olmuyor. Hele piyano öğrenme talebi çocuktan değil de sizden geldiyse hiç olmaz. Kendi baştan istedi ve sonradan sıkıldıysa bir hevesti geldi geçti demek gerekir. İstemiyorsa bence fazla ısrar etmeyin. Paranız da boşa gitmesin.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    %30 deniyor. Sence seçim için mi?
    Kardesim son iki aydur ne oluyorsa secim icin
    Dolarin 8 den 18 e cikip 12 ye dusmesi de secim yatirimi
    8 de kalamazdi cikacakti
    Cunku faiz dusurecekler
    Enf da var
    Simdi iki ayda 8 den 12 ye ciksa olay olurdu
    Gel biz bunu 18 yapalim sonra 12 yaparsak
    Davullar calinir zurnalar oter
    Ha bu arada 18 den de bozariz dediler
    Dıjjjjj gucler

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Web müzikle az çok ilgilenen biri olarak şöyle söyleyim. Anladığım kadarı ile çocuğa ders aldırıyorsunuz. Eğer çocuk ders bitip öğretmen gittikden sonra kendi başına kendi isteği ile çalışıyorsa, boş vakitlerini çalışmakla geçiriyor hatta yemek saatlerini bile unutuyorsa size yeter artık dedirtiyorsa işte o zaman o çocuk ya da herhangi bir kişi çaldığı o enstrümanı çok seviyor, öğrenmek istiyor demektir. Siz istemeseniz bile o bir yolunu bulup devam eder. Uzun lafın kısası bu iş sevgi istek işidir. ittirmek kaktırmak ile bu iş olmuyor. Hele piyano öğrenme talebi çocuktan değil de sizden geldiyse hiç olmaz. Kendi baştan istedi ve sonradan sıkıldıysa bir hevesti geldi geçti demek gerekir. İstemiyorsa bence fazla ısrar etmeyin. Paranız da boşa gitmesin.
    Haklisiniz ustadim
    Ben bunu hanima soyledim ama turk kadinlarinda bu cocugumu farkli yetistireyim egosunu bilirsiniz
    Piyano kursu o kursu bu kursu seklinde
    Yazdirdik dirdir etmesin diye
    Iki hafta gitti isik goremedim cocukta
    Hanim dedi piyano al
    Ya dedim cocuk sevmiyor
    Sen al parayi batirip duruyorsun orada batiracagina evde piyano olsun calar dedi
    Aldik
    Simdi hanim sirf bana karsi mahcup olmamak icin cocugu surukleyerek goturuyor piyanoya
    Keske sevse ama yok bu icten gelmeli
    Gecen diyor kemanami yollasak
    Dedim kirarim o kemani!!!

😀😀😀😀😀

4. yine ne var
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomist ve akademisyenlerle toplantı yapıyor

https://twitter.com/gazeteduvar/stat...094419457?s=20

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    O zaman seni büyük üstad yaparız...
    Cuğara
    Buyuk ustadi hazirla sen
    Soyle iyice susle hazirla

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Haklisiniz ustadim
    Ben bunu hanima soyledim ama turk kadinlarinda bu cocugumu farkli yetistireyim egosunu bilirsiniz
    Piyano kursu o kursu bu kursu seklinde
    Yazdirdik dirdir etmesin diye
    Iki hafta gitti isik goremedim cocukta
    Hanim dedi piyano al
    Ya dedim cocuk sevmiyor
    Sen al parayi batirip duruyorsun orada batiracagina evde piyano olsun calar dedi
    Aldik
    Simdi hanim sirf bana karsi mahcup olmamak icin cocugu surukleyerek goturuyor piyanoya
    Keske sevse ama yok bu icten gelmeli
    Gecen diyor kemanami yollasak
    Dedim kirarim o kemani!!!

����������
    Aynı durumu benim oğlan ortaokulu giderken biz yaşadık. Dedim yaz tatilinde boş durmasın klasik gitar alayım kursa gitsin bir şeyler öğrensin. Kursa gidiyor gelince kendi bir tarafa gitar bir tarafa baktım olmayacak hiç zorlamadım. Aradan yıllar geçti. üniversieyi bitirip başka bir şehire çalışmaya gitti. Bir gün dolabı açtım gitarı gördüm. Ben de müziği seviyorum. Sonuçta klasik gitarı hiç kurs almadan internet üzerindeki bilgiler ile kendi kendime öğrendim. Yaklaşık sekiz yıl oldu. Her şey azim ve sevgi ile oluyor.

7. 5milyon lot doları kim aldi vioptan
    webster senmisin 🙄

8. dün 200-300 mio. $ arası bi ekmek arası köfte yaptılar totalde
    bugün bakalım akşam yemeğinde ne var
    bu yükselişe ragmen ufaktan ufaktan gıdıklanıyoruz
    webster bak şu gözlerime bu gözler ne söylüyor 🤑

Sayfa 121/330 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız