Baba beğenmiyorsan sat tuşuna basarak bu işi çözersin. Niye burda bıdı bıdı yapıyorsunki. İnsanlar inanmış, araştırmış yada Twitter fenomen durumuyla almış ama inanmışlar ve para bağlamışlar. Sen aksini düşünebilirsin, e ozaman elde hisse varsa satar belirlediğiniz yerden alırsın yada daha iyisi açığa satar biz salakların parasını harcarsın. SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonuç itibariyle bu hisse ucuz ya öyle yada böyle ucuz. Benim beklentim var.
şimdi böyle yazınca insanlar bilmiyor sanacaklar.
adamlar tekstil bankı satmışlar, gelen para ile bugün 2+ milyar TL eden bir gemicilik işi kurmuşlar. 2 gemiden 7+2 gemiye çıkmışlar.
arada da şansız bir kaç yıl geçirmişler.
Neye kızıyorsunuz anlamıyorum. Maaşları faaliyet raporlarında belli, giderler belli. Para çalma kaçırma şansı yok.
Adamlar gübre ya da polyester ya da demirci değil. Bankacı imiş gemiye geçmişler. ne bekliyorsunuz ki daha çok anlamıyorum.
GSDHO babamın firması değil, görece ucuz olan firmaları alıp sonra satan her yatırımcı gibi, değerlenmesini takip ediyoruz.
bana kalsa kasadaki 500M nakit ile gider ISMEN hissesi alırım.
Aklımın ucundan geçmedi biliyo musunuz cash olduğu gerçekten ben bunadım iyice ya. Kusura bakmayın lütfen.
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
Yer İmleri