Konutta balon var diye propaganda yapan twitter temettü höstadlarının profil sayfalarını dün akşam bir inceleyeyim dedim son paylaşımında kontrolmatik diye bir hisse övmüşler.
Kontrolmatik hissesinin fiyatı ne kadar yükselmiş diye grafiğine bir bakayım dedim, Sadece 2 buçuk yılda %12.862 yazıyla (yüzde ON İKİ BİN SEKİZ YÜZ ALTMIŞ İKİ) fiyatı yükselmiş
Sorarım size hanginizin evi son 2 buçuk yılda % 12 bin 862 yükseldi?
Ama Konutta balon varmış.. hımmm peki...
Ayrıca bu temettü höstadları ile fon yönetim şirketlerinin sahipleri ile "merhaba hocam, nasılsın hocam, bravo hocam" diye birbiriyle açıkça etkileşim içindeler.. Temettü ve borsa höstadları bildiğin tarikat gibi olmuşlar o ayrı konu da.. spk nın denetlediği fon yönetim şirketleri ile olan bu ilişkileri ne alaka?
Gelişmiş ülklerede olsak bu fonların her türlü para akışı, influencer ile olan alışverişleri incelenirdi ama burası Türkiye...
Aklıma bitcoin 69 bin deyken kartaldaki evini satıp bitcoine parasını yatıran kişi geldi. Haberlere çıkmıştı sanırım. Şimdi o arkadaş evinin kapı penceresini bile alamıyordur. belki de intihar etmiştir.. Neyse evini satıp borsayı önerenlerden uzak durun.. hele hele BİSTCOIN olan denetimsiz borsadan kesinlikle uzak durun. Borsada olacaksanız da çerez parasına olun. tamamını kaybetseniz de sizi üzmeyecek paralarla borsada olun. Evini arabanı satıp borsaya asla girmeyin
----
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri