Originally Posted by
savasC
size bir ornek vereyim ayni yolu izleyin, tarih ders almak icindir..
koza grubunun kagitlarindan herhangi birini (kozal) inceleyin ve halkbankin nereye gidecegini (dusecegini) gorun..
ben henuz almadim, elinde olanlara sabirlar..ytd
-öldüm fiyatina gelmeden ve banka batti artik iflah olmaz dedirtmeden millete anlik yukselisler olacaktir, su an 6 tl den islem goren kozaa 0.70 kurusa dustu, 50 tl idi gecen hafta kozal bi ara 8.50 ye dustu..
ben bi ara kozal'dan baska bir sey alip satmazdim, halkbankta ahkam kesen ve ustad dedikleri sahis (sadikspor) 21 tl iken spege soyle gecirdim boyle intikamimi aldim diye nutuklar atardi..

hey gidi gunler hey..

kozal 35 tl idi ve elimde 17 tl ort kozallar vardi, gunluk takip ederken bos bi anima gelip cikmistim kagittan , dusen bicagi tutmasi zordur lakin tutuyorsan ve her yerin yara bere olduysa pala bunun odulunu gun gelir misliyle iade eder; kolayliklar esenlikler..
kesinlikle hem fikiriz , bu arada dusen bicagin dusmesini kimse engelleyemez ve keskin bicak duserken kimse malesef tutamaz
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Yer İmleri