hep beraber olduk kucuk yatırımcı eyvah eyvah
svg
hep beraber olduk kucuk yatırımcı eyvah eyvah
svg
yatırım tavsıyesı degıldır
operler bızı yuzde 17 yı temsıl edıyoruz
svg
yatırım tavsıyesı degıldır
90 civarı kapanış olur mu dersiniz ?
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Benim şahsen sasa'nın yatırımlarından yana hiç tereddütüm yok.
Daha önce şirketin yatırımcı ilişkileri departmanı ile yazışmam olmuştu.
Öncelikleri liman yapımı olduğunu, akabinde rafineriye yöneleceklerini belirtmişti.
Zaten sayın Erdemoğlu'nun en büyük hayalim dediği asıl yatırım da rafineri.
Er ya da geç gerçekleştireceklerdir. Kolay değil 20 milyarlık bir yatırımdan bahsediliyor.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Sasa'daki fiyat hareketlerinin hiçbir önemi yok benim için.
Hissenin saatlik değil haftalık ve aylık trendine bakıyorum.
Hem haftalık hem de aylıkta aşırı alım yönünde görünmesi benim açımdan yeterli.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Ben şu anki fiyatları yıl sonunda bekliyordum. Biraz erken gerçekleşti.
Demek ki yatırımcılar tarafından epey talep görmüş.
İnşallah yıl sonuna kadar bu trendini sürdürür.
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eee
Benim tereddütüm yok sayın karayel. Forumlarda sasa'nın sebepsiz yükseldiğini, bu yükselişin sert inişi olacağını söyleyenlere karşılık yazdım. Sasa'nın 2030 yılına kadar ciddi bir hikayesi olduğunu insanların bilmesi lazım. Geçmiş yıllarda bile sürekli pahalı dedi durdu ekonomistler. Pahalı diyen üstad apoletli bu insanlar şirketin hızlı büyümesini hep görmezden geldi
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri