Mübarek cuma günü hürmetine o kafan gerçekten patlarda kan revan içinde kalırsın ******** köpek...
Her şeye herkese rağmen Tek büyük FENERBAHÇE!!! Şimdi daha fazla gurur duyuyorum İyi ki FENERBAHÇELİ yim...
Mübarek cuma günü hürmetine o kafan gerçekten patlarda kan revan içinde kalırsın ******** köpek...
Her şeye herkese rağmen Tek büyük FENERBAHÇE!!! Şimdi daha fazla gurur duyuyorum İyi ki FENERBAHÇELİ yim...
Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!
Cumhurbaşkanı : Bu futbol teröründen öte de bir şey. Bir kumpas dav var. Hep korner köşelerinde oldu. 4 korner köşesinde."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
[emoji16][emoji16][emoji16]
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TFF: Dün olaylı maç sonrası Fenerbahçe kulübü görevlisi Ali Bozan ve Gökhan Uyanık, Beşiktaş kulubü görevlisi Erdinç Gültekin , Beşiktaş oyuncusu Pepe Tedbirli olarak ayrıca Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleride disiplin kuruluna sevk edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fenerbahçe Doğuş : 95 Baskonia : 89 MS
Seride durumu 2-0 ‘a getiriyoruz .
Son dakika::::::UEFA, Fenerbahçe ve Galatasaray ile aldığı kararları kulüplere bildirdi.
UEFA, Fenerbahçe Kulübü'ne Avrupa kupalarına katılabileceğini yazılı olarak bildirdi.
GALATASARAY'IN DOSYASI ERTELENDİ
Galatasaray Kulübü için ise Finansal Fair-Play dosyasını 11 Mayıs'ta görüşeceğini açıklandı.
Yer İmleri