Sayfa 123/468 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 3744 madde; 977 - 984 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. Gnpwr senetleri bende 2 yıldır var. Mahkemelerden sonuç çıkar belki diye umdum. Ama gelişmeler ortada. Kimseye alın demedim, satın da demedim. Elinde Gnpwr hissesi olan arkadaşlarla da mesajlaşıyorduk ama süreç uzadıkça uzadı. Zaten yatırımcı sayısı çok az. Genyh gibi değil. Sayfada kimde Bu hisseden var diye sorsan belki 20 kişi çıkar.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    size geçmişte söylemiştim . Yorumlarınızı kendinize saklayın...biz ne yaptığımızı biliyoruz..bu arada istanbula gidip gele tatil yapmış olurum... D))) hazır ol müjdat ben geliyorum yakında bakalım polisacı nereye soktun erittin hurda mı yaptın bir anlayalım..
    Sn murat doğan önce paylaşımlarınıza tşkler,
    Genpower jeneratörü kurtardınız galiba ,şimdi holdinge el atacaksanız.Müjdat korkmuştur diyorsunuz.ytd.

Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Sn murat doğan önce paylaşımlarınıza tşkler,
    Genpower jeneratörü kurtardınız galiba ,şimdi holdinge el atacaksanız.Müjdat korkmuştur diyorsunuz.ytd.
    SAYIN MAHULLİ Genpower Jeneratörü Kurtarmak Yatırımcıların Kendilerinin elinde yukarıda anlattım .Dosyada o kadar eksik durum varken iflas verilmesi yersizdir. Hukuka aykırıdır bende diyorum ki itiraz mercisi benim MARİFETİM İLE olması gereken bir durum bende dilekçe veririm ancak daha profesyonel anlamda güzel bir dosya hazırlansın Kurtarmak kelimesi biraz ağır olmuş sonuçta mücadele veriyoruz hep beraber ben kisisel düşüncelerimi paylaştım. YTD
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

4. iflas tan geri dönen şirket yok gibi o yüzden ben umutsuzum ve borsa maceramın bittiğini düşünüyorum 2 3 sene sonra kap tan kayıtlı hisseleri de silerler elde sıfır olur sonuçta tüm şirketleri birbirine bağlamış adam o o nun ortağı falan filan hepsini birbirine ortak etmiş biri batınca da diğerleri de batar iflas gerçekleştiği anda bu iş bitti bence

5. çek halayı gitti 5000 lotum paracıklar gitti
    iphone telefon almadık paraları bunlara kaptırdık çek halayı
    yada bisiklet alabilirdik

6. umut

Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    iflas tan geri dönen şirket yok gibi o yüzden ben umutsuzum ve borsa maceramın bittiğini düşünüyorum 2 3 sene sonra kap tan kayıtlı hisseleri de silerler elde sıfır olur sonuçta tüm şirketleri birbirine bağlamış adam o o nun ortağı falan filan hepsini birbirine ortak etmiş biri batınca da diğerleri de batar iflas gerçekleştiği anda bu iş bitti bence
    Ölüm gerçekleşmedikçe her zaman umut vardır........henüz ölüm yok.

7. Onlarda da umut var.
    Gerçekten umutsuz olanlar varsa hisselerini bana göndersinler. Boşu boşuna Takas Bank saklama komisyonu ödemesinler.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. hala spk ya yazmamış gen power jeneratörün iflas ettiğini şirket niye acaba mahkeme sonucunu bildirmemiş hala o yazıyı görmek gerek resmi yazıyı ondan sonra orada iflas ettiği yazıyorsa bence umut kalmaz gibi

Sayfa 123/468 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •