Sayfa 123/537 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon
Arama sonucu : 4341 madde; 977 - 984 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Merhaba,

Kemal Zorlu

İlk icradan beri neredeyse 4 sene geçti. Borç benim borcum dedin ama hiç bir şey yapmadın.

Sana buradan en az 50 defa "Çık yatırımcılarından özür dile" dedim, yapmadın.

Halen de bir çaban yok. Sende bir zerre insanlık yok...

Kendi kabahatin, kendi hatan, kendi hesapsızlık ve iş bilmezliğin.

Hadi çık, bir sefer insan gibi davran ve yatırımcından özür dile...

İyi bir hafta sonu diliyorum.

Saygılarımla,

2. Dünyanın nimetlerini sadece kendisi için isteyip, ALLAH'ın diğer insanlara verdiğinden ötürü....HASETİNDEN kuduranlar var....YANIN .....

3. BİLDİĞİNİ ,ÖN GÖRÜNÜ ,DOĞRU taraflarını fark edip ortak YAŞAMAYI DEĞİL de , seni BİLMEZ, ANLAMAZ DURUMUNA getirmek için KAFA karıştırmayı sonrasında HAKARETLER savurmayı HAYAT felsefesi haline getirenler.... CEHENNEM sizler için de VAR.....

4.  Alıntı Originally Posted by 33KARA33 Yazıyı Oku
    BİLDİĞİNİ ,ÖN GÖRÜNÜ ,DOĞRU taraflarını fark edip ortak YAŞAMAYI DEĞİL de , seni BİLMEZ, ANLAMAZ DURUMUNA getirmek için KAFA karıştırmayı sonrasında HAKARETLER savurmayı HAYAT felsefesi haline getirenler.... CEHENNEM sizler için de VAR.....
    Değerli dostum belki de hatayı biz yapıyoruzdur yatırım ciddi bir iştir bu adam entrikalarla dolu aklı bunlara güzel basıyor

5. 14 milyon TL diyor

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. ödenen vakıfbank borcu ile karıştırıyorsunuz galiba

7.  Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    ödenen vakıfbank borcu ile karıştırıyorsunuz galiba
    Sayı Köse ;Belirtmiş olduğum fialiyet raporu c şıkkını okumaya gerek görmeden yorum yapıyorsunuz.Hiç olmaz ise bu adam neden bunu yazmış bir bakayım ; faliyet raporunda varmı yokmu diye ? Ama ne hacet. Fikriniz varken neden bilginiz olsunki? Ve garip olanda oldukca eski bir yatırımcı ve yorumcusunuz.Screenshot_20220328-134647_KAP.jpg

8. Ben sizin bu işten bir şey anlamadım. Bilerek grift hale getiriliyor. Safın birinden bir adam 12 milyon dolar kendine borç istemiş. 12 milyon dolar borç verilecek kadar güvenilir adam almış bunu, nakit... Sonra da borcum borç vermem demiş. Peki bu borcu alanın yüzde kaç hissesi var bu şirkette? Borç şirketten istense bile 14 milyon dolar denir mi? Mahkemeye bu meblağ için neden başvuruyor? Şirkete düşen hissesi oranında olmalı ve kendi hissesinden düşmeli değil mi? Diğer ortakları niye etkilesin?

Sayfa 123/537 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •