hektaþýn günlük hareketleri bana hep bu manþeti hatýrlatýr
![]()
Þu Tarkim in (SADECE BÝTKÝ KORUMA ÜRÜNLERÝ VAR) hareketini
gördükten sonra
ferbis in halka arzý BENCE kesinlikle beceriksizlikten deðil
istedikleri bekledikleri þartlar olgunlaþmadýðý için
öteleniyor diye düþünüyorum.
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þu an bu borçlar için en mantýklý olaný oyaðýn kendisinin kredi kullanmasý ve hektaþa vermesi olacak hektaþ banka borçlarýný ödeyecek oyaða borçlu olacak dönem sonlarýnda faiz giderini hektaþa yansýtacak ödesede ödemesede oyaða borçlu kalacak bu þekilde faaliyetini sürdürebilir.Düzlüðe çýktýktan sonra borçlarý oyaða öder.Yoksa bu gidiþle hektaþ sürekli faize çalýþacak bu kadar borcu bu þartlarda çevirmek mümkün görünmüyor.
YTD
Mahvolan Apaçýk Bir Delil Üzere Mahvolsun
Yaþayan da Apaçýk Bir Delil Üzere Yaþasýn
Söðüþ görmek isteyen Doðuþ Holding'in borsada iþlem gören sýð bi hisse olan dggyo yu gayrimenkul deðerleme þirketlerine analiz yaptýrmadan borsa deðeri üzerinden doas a çakmasýna baksýn.
Burada gayrimenkul deðer tespiti yapýlmýþ ve satýþ gerçekleþmiþ, meblað ile ilgili derdi olan o analiz þirketine yakýnsýn.
10 milyon lira ver istedigin degerlemeyi cikarsinlar sana. Dogru olacak demek degil. Burasi Turkiye.
Disarda da dogru olacak demek degil, o kurumlarin hepsi franchise. Vaktinde Deloitte ve PWC'nin Cin branslari Nasdaq'da kote olsun diye kulubeye 400 milyon dolar deger bicmisti.
NOT: Herhangi bir kuruma karsi yazilmamistir.
Al iste, kadin bu yeminli mali musavirlikten cakma degerlendirme ustune degerlendirme cikartip 2 milyon dolar dolandirdi yatirimciyi vaktinde.
-----
Alternatif Baðýmsýz Denetim'e yasak, iptal ve ceza geldi
28 Haziran 2018, 18:41
Alternatif Baðýmsýz Denetim ve Yeminli Mali Müþavirlik A.Þ.'in faaliyeti ve yetkisi iptal edildi.
Sermaye Piyasasý Kurulu, Sermaye Piyasasýnda, Baðýmsýz Denetim Standartlarý Hakkýnda Tebliði ve Türkiye Denetim Standartlarý'nýn muhtelif hükümlerine aykýrýlýklar nedeniyle þirketin deðerleme faaliyetleri süresiz olarak yasakladý. Ayrýca þirketin baðýmsýz denetim yetkisi iptal edilerek listeden çýkarýldý.
Yer Ýmleri