“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Genel kurula gidecek varmı?
35,06 test edecekmi? belki Genel kurul dan sonra, 15 haziranda bir halt olmaz. Zaten beklenti bu değilki, kağıt düşeni kırmış haftalık USD grafiğinde. O yüzden benim ilgim. Pasifde bekleyeceğim. Burada spek yoksa ben birşey bilmiyorum. Kağıt toplu daha ne olsun. Spekler ellerinden geleni yapıyor. Pireler gibi yatırımcıyı %3-5 e alıştırmışlar. 3-4 ay beklese ne olacak.
YTD
Hahahaha yazıcam merak etme şu genel kurulda yüzünüzün düşmesini bekliyorum...
50 iken satın arkanıza bakmayın 40 ın üzerini görürseniz speğin eline verin 38 üstü her hareket kucak dansıdır 4 yıldır hiçbir bilançodan bişey beklemeyin bu yapıyla hiçbir yere gidemez diyen ben ama küçük yatırımcı düşmanı olan yine ben bu nasıl çelişki
50-80 arası ıslak rüyalar kursaydım ve bu hayalleri pazarlasaydım yatırımcı dostu olacakmışım meğer
İşte bu yüzden siz ve sizin gibiler kaybetmeli ve kaybedecek...
Bu arada yeni teknikçiler arıyorum 37 üstü güzel çizimler yapabilecek kendi kendimize çalıp oynamayalım..
Bu arada unutmadan hahahaha![]()
Hayırlı işler olayı çözmüşsünüz. Ya KY teslim olacak yada spekülatörler. 6 sene bekleyen KY var, herhalde 6 sene daha bekleyebilir. Bakalım ne olacak. 35-37 arası alan arkadaşları tebrik etmek lazım. Belki seneye kaç kat fazlasına satarlar. Öyleya ne dandik kağıtlar uçtu gitti, bu ise bedavadan ucuz neredeyse. 35,55-35,45,35,05 yeni destekler.
GK da beklentisi olan varmı, ben hiç okumadım. Benimde yok.
Yer İmleri