Sayfa 124/817 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 985 - 992 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

Haziran ayı içerisinde yapılacak şirket genel kurulları :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Genel kurula gidecek varmı?

3. 35,06 test edecekmi? belki Genel kurul dan sonra, 15 haziranda bir halt olmaz. Zaten beklenti bu değilki, kağıt düşeni kırmış haftalık USD grafiğinde. O yüzden benim ilgim. Pasifde bekleyeceğim. Burada spek yoksa ben birşey bilmiyorum. Kağıt toplu daha ne olsun. Spekler ellerinden geleni yapıyor. Pireler gibi yatırımcıyı %3-5 e alıştırmışlar. 3-4 ay beklese ne olacak.
    YTD

4.  Alıntı Originally Posted by ROYAL Yazıyı Oku
    Bişey biliyosun sanki de kuralların arkasına saklanıyorsun. Bu başlığı izleyen herkes bilançolardan bi .ok olmayacağını zaten biliyor. Yıllardır ufak bir hareketlenmede aynı şeyi tekrar tekrar yazıyorsun. ART NİYETLİ OLDUĞUN ÇOK ÖNCEDEN BERİ DEŞİFRE OLDU P.İÇO.

Son olarak bildiğin şeyi yaz bakalım silinene kadar okuyalım neymiş kurallara uygunmuymuş biz karar verelim??
    Bildiğin bi .ik yok meydanı boş buldun işkembeden sallıyorsun.
    Hahahaha yazıcam merak etme şu genel kurulda yüzünüzün düşmesini bekliyorum...

50 iken satın arkanıza bakmayın 40 ın üzerini görürseniz speğin eline verin 38 üstü her hareket kucak dansıdır 4 yıldır hiçbir bilançodan bişey beklemeyin bu yapıyla hiçbir yere gidemez diyen ben ama küçük yatırımcı düşmanı olan yine ben bu nasıl çelişki

50-80 arası ıslak rüyalar kursaydım ve bu hayalleri pazarlasaydım yatırımcı dostu olacakmışım meğer

İşte bu yüzden siz ve sizin gibiler kaybetmeli ve kaybedecek...

Bu arada yeni teknikçiler arıyorum 37 üstü güzel çizimler yapabilecek kendi kendimize çalıp oynamayalım..

Bu arada unutmadan hahahaha

Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Hahahaha yazıcam merak etme şu genel kurulda yüzünüzün düşmesini bekliyorum...

50 iken satın arkanıza bakmayın 40 ın üzerini görürseniz speğin eline verin 38 üstü her hareket kucak dansıdır 4 yıldır hiçbir bilançodan bişey beklemeyin bu yapıyla hiçbir yere gidemez diyen ben ama küçük yatırımcı düşmanı olan yine ben bu nasıl çelişki

50-80 arası ıslak rüyalar kursaydım ve bu hayalleri pazarlasaydım yatırımcı dostu olacakmışım meğer

İşte bu yüzden siz ve sizin gibiler kaybetmeli ve kaybedecek...

Bu arada yeni teknikçiler arıyorum 37 üstü güzel çizimler yapabilecek kendi kendimize çalıp oynamayalım..

Bu arada unutmadan hahahaha
    Ne güzelde dalga geçiyorsun ICO . Yalnız garip olan kendini yatırımcı dostu olarak tanımlaman ve bunu sadece Marshall da yapman! Diğer hisselerde ki küçük yatırımcıları neden korumuyorsun?

6. Hayırlı işler olayı çözmüşsünüz. Ya KY teslim olacak yada spekülatörler. 6 sene bekleyen KY var, herhalde 6 sene daha bekleyebilir. Bakalım ne olacak. 35-37 arası alan arkadaşları tebrik etmek lazım. Belki seneye kaç kat fazlasına satarlar. Öyleya ne dandik kağıtlar uçtu gitti, bu ise bedavadan ucuz neredeyse. 35,55-35,45,35,05 yeni destekler.
    GK da beklentisi olan varmı, ben hiç okumadım. Benimde yok.

7.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Ne güzelde dalga geçiyorsun ICO . Yalnız garip olan kendini yatırımcı dostu olarak tanımlaman ve bunu sadece Marshall da yapman! Diğer hisselerde ki küçük yatırımcıları neden korumuyorsun?
    Sizi sevdiğimden desem inanacakmısınız yada hangi cevabım sizin için inandırıcı olacak?

Bu soruların anlamı yok 4 senedir 32-37 arasını mesken tutmuş bir kağıt var gerçek bu...

Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Sizi sevdiğimden desem inanacakmısınız yada hangi cevabım sizin için inandırıcı olacak?

Bu soruların anlamı yok 4 senedir 32-37 arasını mesken tutmuş bir kağıt var gerçek bu...
    Dediklerine kendin inanıyor musun acaba?

Sayfa 124/817 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •