Sayfa 124/1001 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Viop XXXII

bende en son düşüncemi yazayım diyorum, kafamda tilkiler cirit atıyor olumlu taraftan bakıyorum, her yer güllük gülüstanlık, olumsuz taraftan bakıyorum, pala dayı elinde satır bekliyor amaaan.. bulduk bedava kasnağı biraz sallayalım bakalım

piyasadaki bu kadar panik üzerine ufak bi eksi açıp günü hasarsız dalgalı bir seyirle kapatırlar diye düşünüyorum. ama sabahtan artı açarak yukarı götürmeye güçleri yetmez. hayvan çok darbe aldı çünkü...

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    bende en son düşüncemi yazayım diyorum, kafamda tilkiler cirit atıyor olumlu taraftan bakıyorum, her yer güllük gülüstanlık, olumsuz taraftan bakıyorum, pala dayı elinde satır bekliyor amaaan.. bulduk bedava kasnağı biraz sallayalım bakalım

piyasadaki bu kadar panik üzerine ufak bi eksi açıp günü hasarsız dalgalı bir seyirle kapatırlar diye düşünüyorum. ama sabahtan artı açarak yukarı götürmeye güçleri yetmez. hayvan çok darbe aldı çünkü...
    Abi ne artısı hakikaten...
    En kötü şey olayların sıradanlaşması...
    Nasılsa 2-3 ayda bir kovuyoruz modunda herkes...

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    Bologna // İstanbul
    Gönderi
    227
    Bilgilendirme amaçlıdır. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Sadece MB Başkanının değişmesi bile yeterince can sıkıcıyken üstüne İstanbul Sözleşmesinden çekilme,Gergerlioğlunun tutuklanması,Abd/Rusya horozlanmasında putin lehine açıklamalar korkutuyor insanı;pala bunları yazmıştır kenara günü gelince zopalarım nasılsa diye,inş forum beklentisi gibi olurda komalık olmayız,ufak sıyrıklara,birkaç kırığa razıyız,dolar 7.70 üzeri açarsa zopanın kıralını yiyeceğimiz sonucu çıkar,7.50/7.70 birkaç kırık,7.50 altı küçük sıyrıklar,daha da geceye pozisyon taşımam...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,134
    Blog Entries
    1
    Binance usdt 7.53

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Abi ne artısı hakikaten...
    En kötü şey olayların sıradanlaşması...
    Nasılsa 2-3 ayda bir kovuyoruz modunda herkes...
    borsa bu olabilir.. ama artı açılması durumunda yukarı götürmeye güçleri yetmez diye diyorum. yani bir günde her şeyin yerli yerine oturamayacağını, aldığı bu kadar darbeden sonra bende düşünebiliyorum. acemi ettin beni be hemşo

8. MB yeni başkanının “Faiz enflasyonun sebebidir” gibi bir ekolün temsilcisi olduğu görülüyor. Eğer bu düşüncelerine bu kadar güveniyorlarsa faizi Pazartesi günü %10 indirsinler. Hodri Meydan. Hep beraber son kez bu acaip görüşü test edelim. En azından son kez test etmiş oluruz! ÖZGÜR DEMİRTAŞ HOCA'nın tweete...

Sayfa 124/1001 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •