Sayfa 124/1001 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    aslolan tradingde duyguya hakimiyettir ki , riski yönetmekte , para yönetiminde hata yapmayasın. duyguya hakimiyet için , duygu yönetimini bir şey ile mühürlemelisin ki seni planının dışına çıkartmasın. yani alınan kararlarla katolik nikahı kıyman lazım. yeter ki aldığın kararlarlar kaliteli olsun ve fırsatı ( edge ) içersin o zaman o nikahı atamazsın. yoksa ben duygumu yönetiyorum demek sözde kalır. al sat yaparken duygumu yönetiyorum planıma sadık kalıyorum çünkü aldığım kararlar... falan filan şantirifinton

1 ) https://youtu.be/1XYI2gH-eJ8

2 ) https://youtu.be/wUB8l1Fz0mA
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. Cam demir çelik süt ürünleri sektörü jeneratör ile devam eder mi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Eder hatta hafif ce ucuza da gelir. Bir ara ben eve almayı düşünüp fizibilite yapmıştım. Kazanç az olunca vazgeçmiştim. Yatırım maliyet ve ses değmez dedirtiyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Bizim gibi çoğu ülkede elektrik kwh 10 centdollar geçer. Eğer faturaya bakacak olursanız 3 5 bu olur kdvsiz. Ucuz elektrik sadece nukleerde olur. Emin ellerde üretilen bu kaynak kwh i hızlıca 3 cent dolar civarına çeker ve diğer kaynaklar pahahaliligi yüzünden kapanmaya yüz tutar.
    Bu treni zamaninda anap sol hükümeti tavrını doğalgaz santrallerinden yana kullanınca kaçırdık. O zamanlar rahmetli m.yilmaz doğalgaz santral sektör lobilerinden etkilendi bence. Çünkü acele olarak çözülmesi gereken enerji eksikliği vardı ve bu santraller 3-6 ay gibi kısa sürede inşaat edilebiliyor.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Cam demir çelik süt ürünleri sektörü jeneratör ile devam eder mi
    Edemez. 1 demir çelik tesisi bazı şehirlerin çektiği elektriği, çeker

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    devasa tesislere jeneratör dayanır mı ya? ancak içerideki günlük ıvır zıvır ihtiyaçları karşılar...jeneratörle üretim mi olur? ereğli demir çelik düşün mesela orada jeneratörle üretim mi olur?

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Eder hatta hafif ce ucuza da gelir. Bir ara ben eve almayı düşünüp fizibilite yapmıştım. Kazanç az olunca vazgeçmiştim. Yatırım maliyet ve ses değmez dedirtiyor.

7. Akaryakıt istasyonundan pipeline lazım
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    devasa tesislere jeneratör dayanır mı ya? ancak içerideki günlük ıvır zıvır ihtiyaçları karşılar...jeneratörle üretim mi olur? ereğli demir çelik düşün mesela orada jeneratörle üretim mi olur?

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben halen köprüdeki adam sayısının arttırılması talebimde ısrarcıyım
    Köprü başındaki adam sayısı artarsa sorun bir şekilde çözülebilir belki de, ortadaki adam sayısı artarsa işte bu çok ciddi sorun olabilir eğer ülkede yeterli vazelin stoku yok ise.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 124/1001 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •