Sayfa 124/990 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Viop XLVII

1. Bugun dayak gunumdu benim net loserdım .. Cuma efsaneydi.. Kismet.. bu isler boyle..

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abey herkese alınma internet burası 1 kontrat poz açıp açmadığı belli olmayan adam milyonların altına yatana özgürce ileri geri konuşabiliyor

Milyonlar demişken bugün sadece 6 kontratla oynadım, onda da sabah short yaptım ilk düşüşte long girip yazdığım saatte de onu kapattım. 6100 - 5900 - 6050 yani.

Kebap parası çıktı iyi mi

Bundan sonra bir süre böyle düşünüyorum hem piyasadan kopmayız hem de bi gün kebap bi gün chivas bi gün şalgam bi gün baklava öyle küçük küçük. Bakalım nasip.

Malum paralar altins1 de, gözüm de yalan yok ya Ereğli de inşallah güzel yerden alırız.
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    üstad, sen galiba şahsen tanışıyorsun bu paragözle izmirden, o yüzden ekstra sinirlendin

ama şöyle bi nüans var bence,
    yazdığı şey -viop yapmayın diyenlere yönelikti,
    long açan yada short açanlara değildi lafı
    Saygısızlık yapıldı burada,kime yazdığı belli değil.
    Biraz mola vereceğim.

3. %30++ mevduat başladı mı ?

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bilime inanmayanlar, short yapamayanlar, malda kalanlar pişman..
    oysa, herkes bilmeli ki, bilimle dalga geçilmez

neyse son duruma bi daha bakalım, biraz daha zoom yapalım son üç güne

5730- 5750 aralığına tekabül eden mor çizgiye dikkat çekmek istiyorum, yukarı yön umutların korunabilmesi için mor seviyenin üstüne çıkmamız gerek-şart.. buralar, aynı zamanda önceki haftadan vadelide blok pozsiyonların taşınma maliyetlerinin alt sınırı.. kritik öneme haiz yerler..

malsız ve pozsuz beklemedeyim ben.. baz senaryom, son saate kadar mor aşamadan hafif bi yukarı tempo, esaslı satışın gün sonu gelmesi, beyzbol sopasının piyasanın beynini darmadağın etmesi.. gün içi mor üstüne çıkarsak, o vakit pas geçerim, short için yeter-şart moru tekrar aşağı geçmesi olur.. long oynamak bugün için kitabımda yazmıyor

Bugünkü yoruma tebrik yakışır.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

5. Büyük bir alım veya satım olunca piyasa dengesi şaşıyor. Gün içi al sat hacmi %95 ve hatta daha fazla. Tersden okursak aynı para en az 20 kez dönüyor
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
    Bu akşam lozan gizli maddelerinin TV de canlı yayında yayınlanacakmış. Borsa o yüzden düşüyormuş günlerdir diye Tweeter yazıları var. Yabancı o yüzden çıkıyormuş. Şahsen ben merak ettim. İlgilenenler iptv den bakabilir sanırım.

Ha biri de demiski. Gizli maddede tüm adalar ve Kıbrıs bize geçiyormuş. Yunan o yüzden abd ye üs vermiş.

Bana mantıklı geldi.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Adana da sana kebap ısmarlayacak kimse yok muki?

not: Bir hissede çaktılar bana Çağrı .Allahdan yüzde 48 hisse oranıyla başladım güne !
    yüzde 9 üzeri çaktı ama genede endexi yenmeme mani olamadı.

Not:Sadece VOB değil ,bilumum ticaretde emanet sermaye ile iş yaparken ,
    özsermayeniz ile yaptığınız işe göre 1000 kere daha dikkatli olmanız lazım.

VİOP da kendi rızanız ile açtığınız pozisyonun ,sizin rızanız dışında kapatılmasının verdiği hüzün de büyükdür.
    Müşterilere "kapatmak zorundasınız pozisyonlarızı" deyince,"elim gitmiyor kapatmaya siz kapatın"diyenler oluyordu çalıştığım zamanlarda.Dealer olarak çalışsamda aslım borsacı olduğu için empati kurmam zor olmuyordu.
    Müşterinin biri "tırnakla kazıyıp kazandığım parayla aldığım eve haciz gelse anca bu kadar üzülürdüm"demişdi.
    Sen halledersin ağabey, risk altında olanlar bizleriz bu seferlik biz de yemedik gibi dayağı, yedik de az yedik diyelim.

İnşallah treste olan üzülen forumdaşlar yokturdur. Dilimiz döndüğünce uyardık, bundan sonrası için artık yorumum yok diyeyim var da kendime saklayayım diyeyim. Nasipten öte köy yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
    Hedef portföy.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Sayfa 124/990 İlkİlk ... 2474114122123124125126134174224624 ... SonSon