Sayfa 125/304 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon
Arama sonucu : 2431 madde; 993 - 1,000 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

1.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    YARIN LOS ANGELAS a gitmem gerekti....parasini yonettigim onemli bir musterim CAGIRDI....

bi hafta yazamiyacagim.....

fekaat....

ogrettiklerim yeter size....

BU COKUSTE....AMRIKIDE parasini SHORTLA uce katladim.....turk kokenli bir ERMENI AGABEYIM....

essek degil yaaa...luks evler yapan bir muteahhit......yaptigi evlerden birini verir....BAYRAMDA GIDIP ELINI OPMUSTUM....bu dunyada tanidigim en kiyak ikinci adam....birincisi moshe....sinif arkadasim....40 yillik can dostum..ha ha ha...

diyorki....gel...sen de....ben tuslara basayim....YASAMAK ISTIYORUM O HEYACANI....yasi 84....dayanir mi....bilemem.
    Kuzu melekler şehrinde ne işi var senin gibi birisinin...Kumarbazlar şehri Monte Carlo'ya git...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

Bayramdan önceki hafta Kanadadayım, whatsapp'ım çaldı baktım Guzu arıyor..

Açtım tabii..

-BaBom ağam nasılsın diye başladı

İçimden dedim ki dur bakalım bunun arkasından ne gelecek..

-Seninle Hisse netde bir topicde yazsak çizsek nasıl olur?

Bu arada Guzunın şimdiki eşi muhterem hanımefendi de sesli olarak 'ne olur açmayın' diyordu..

Hanımefendi biliyor bu Teres'i..
    Tanıyor yani..
    Böyle bir başlık açılırsa Guzu efendi eve 2 tane somun bile getirmez!
    Evdeki bebelerle de ilgilenmez!
    Ve elbette evin hanımı ile de ilgilenmez..

Netice şu;
    An itibariyle 120 küsür sayfalık bu topiğin 110 küsür tanesini tek başına dolduran ise bu Guzu oğlu Guzudur.

Yalanmı Teres Guzu?

3.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku

Netice şu;
    An itibariyle 120 küsür sayfalık bu topiğin 110 küsür tanesini tek başına dolduran ise bu Guzu oğlu Guzudur.

Yalanmı Teres Guzu?
    Ağabeyim şahidiz. Hatta bu topiğin sınırlarını aşıp başka topiklerde de hamleler yaptı. Cevap hakkı kullanıyormuş...Biz kuzuyu kısık ateşte yavaş yavaş üteceğiz...
    Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    YARIN LOS ANGELAS a gitmem gerekti....parasini yonettigim onemli bir musterim CAGIRDI....

fekaat....

BU COKUSTE....AMRIKIDE parasini SHORTLA uce katladim.....turk kokenli bir ERMENI AGABEYIM....

essek degil yaaa...luks evler yapan bir muteahhit......yaptigi evlerden birini verir....BAYRAMDA GIDIP ELINI OPMUSTUM....bu dunyada tanidigim en kiyak ikinci adam....birincisi moshe....sinif arkadasim....40 yillik can dostum..ha ha ha...

diyorki....gel...sen de....ben tuslara basayim....YASAMAK ISTIYORUM O HEYACANI....yasi 84....dayanir mi....bilemem.
    yinemi katlamış hep aynı hikayeler daha sorulan soruları cevaplamıyorsun kendi dünyanda onu yaptım bunu yaptım
    bak şimdi sıralıyacam kendinle her yerde çeliştiğini kuzu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    yaw.....arkadaslarim batti GUNEYSU.....AMRIKI feci.....

yazacagim.....TURKIYE ile ilgili yeni bilgiler var elimde...SOOKKK OLACAKSIN.
     Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku

fekaat....

madem 3 katladın herşeyi biliyorsun grafları sen çiziyormuşun ya o arkadaşlarını neden kurtarmadın batmasalardı
    Adile naşit Allah rahmet eylesin eskiden çocuklara fıkralar anlatırdı senin iş oraya gidiyor artık.
    gerçi burada olanların %70 senin eski köyden üyeliklerine bakınca %20 kazandım diyorsun tepkide %11 yapmış pıst 100 bankalar %14 hep sallamasyon rakamlar sonra milleti bizleri buraya çağırıp graf atın analiz edin diyorsun.millet analiz yapıyor birde siz şunu demediniz ben derim diye yazıyorsun yav bir insan kendini bu kadar komik duruma düşürmez kapanış konuşman çok ilginç ama son 10 sayfayı okuyan anlar kafası karışık olan sensin onuda koyacam şimdi sonra yazmışın ya teknikçiler onu yazamıyor bunu yazamıyor senin yorumların hep 2 yönlü ve hep kazanıyorsun bu senelerdir böyle Güneysu seni davet ettiğinde buraya değişik bir sinerji olur demiştim yine aynı kendin çalıp kendin oynayıp hava basıcan işin garibi yazdıklarını dikkatli okuyan kendi kendini patlattığını görüyor ama anladığım kadarıyla millet seni kendi haline bırakmış.
    biz vıop topiğinde devam kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    yorumlarinida okudum.....

HICBIRI BANA PAZARTESI NE YAPACAGIMI....soyluyemiyor....teknik analizi yapanlarda pazartesi ne olacagini YAZAMIYORLAR.....
    emmi, iş karışık... o yüzden söyleyemeyoruz

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bakın kırmızı çizgiler nereden nereye daraltıldı... tam 1 aylık emek var orada

şimdi yapılması gereken: esas gideceği yönün tersine bir salvo ve gideceği esas yöne yallah

mavi desteğinin yetmemesi ve çizdiğim şekilde yapması İDEAL olanıdır.

tersi ihtimal bende SIFIR

yatırım tavsiyesi değildir
    bu kadar güzel haber ile ; bu olur derken

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    04.04.2025 te verdiğimiz yatırım tavsiyesi ile

önce 76-77 gerçekleşti... şimdi sıra 87400'te...

TRUMP'ın kayış üstüne kayış atmasından ötürü... 85800 direnci geçilip 87400 yanacaktır

87400 geldiğinde tekrar bakarım grafiklerime
    (düşünmediğim şekilde ) 85800'den direnç görmüş

hele tarih bi 14.04.2025 olsun... japon ev kadınları nereleri alıyor, nereleri satıyor bi görelim

NOT: bu resimden şu sonuçta çıkar, böyle tvlerde falan kendini teknik analist sanan ACEMİLER çıkar... ''50 günlük ortalama ... '' diye söze başlarlar...

öyle bir ortalama yoktur... vardır da, PALA onu kullanmaz...

onun doğrusu 55 günlük ortalamadır.

50 deyip acemi olduğunuzu belli etmeyin

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    madem 3 katladın herşeyi biliyorsun grafları sen çiziyormuşun ya o arkadaşlarını neden kurtarmadın batmasalardı
    Adile naşit Allah rahmet eylesin eskiden çocuklara fıkralar anlatırdı senin iş oraya gidiyor artık.
    gerçi burada olanların %70 senin eski köyden üyeliklerine bakınca %20 kazandım diyorsun tepkide %11 yapmış pıst 100 bankalar %14 hep sallamasyon rakamlar sonra milleti bizleri buraya çağırıp graf atın analiz edin diyorsun.millet analiz yapıyor birde siz şunu demediniz ben derim diye yazıyorsun yav bir insan kendini bu kadar komik duruma düşürmez kapanış konuşman çok ilginç ama son 10 sayfayı okuyan anlar kafası karışık olan sensin onuda koyacam şimdi sonra yazmışın ya teknikçiler onu yazamıyor bunu yazamıyor senin yorumların hep 2 yönlü ve hep kazanıyorsun bu senelerdir böyle Güneysu seni davet ettiğinde buraya değişik bir sinerji olur demiştim yine aynı kendin çalıp kendin oynayıp hava basıcan işin garibi yazdıklarını dikkatli okuyan kendi kendini patlattığını görüyor ama anladığım kadarıyla millet seni kendi haline bırakmış.
    biz vıop topiğinde devam kolay gelsin
    Kuzunun sağ butu benim soldakini sen al, yavaş yavaş üteceğiz onu, kısık ateşte.

8.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    londrada....fon yoneten arkadasim var.....herseyi biliyorum.

IMAMOGLU joke....olmasada....YAPACAKTILAR....

BUYUK RESET basliyacakti....biliyorlardi....
    Kuzu büyük reset diyorsun. Topiğin adı "hedef feza 2 " . Babo haziran gibi altın vuruş diyor. Sen yakında mala gireceğim diyorsun.
    Dji nasdaq tepeden yüzde 10 15 düşerek mi büyük reset oluyor. Benim resetten anladığım min yüzde 50 traş.
    Kafalar karışık sanırım. Hangisi olursa ben demiştime gelecek olay herhalde.

Sayfa 125/304 İlkİlk ... 2575115123124125126127135175225 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •