Bayramdan önceki hafta Kanadadayım, whatsapp'ım çaldı baktım Guzu arıyor..
Açtım tabii..
-BaBom ağam nasılsın diye başladı
İçimden dedim ki dur bakalım bunun arkasından ne gelecek..
-Seninle Hisse netde bir topicde yazsak çizsek nasıl olur?
Bu arada Guzunın şimdiki eşi muhterem hanımefendi de sesli olarak 'ne olur açmayın' diyordu..
Hanımefendi biliyor bu Teres'i..
Tanıyor yani..
Böyle bir başlık açılırsa Guzu efendi eve 2 tane somun bile getirmez!
Evdeki bebelerle de ilgilenmez!
Ve elbette evin hanımı ile de ilgilenmez..
Netice şu;
An itibariyle 120 küsür sayfalık bu topiğin 110 küsür tanesini tek başına dolduran ise bu Guzu oğlu Guzudur.
Yalanmı Teres Guzu?
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
madem 3 katladın herşeyi biliyorsun grafları sen çiziyormuşun ya o arkadaşlarını neden kurtarmadın batmasalardı
Adile naşit Allah rahmet eylesin eskiden çocuklara fıkralar anlatırdı senin iş oraya gidiyor artık.
gerçi burada olanların %70 senin eski köyden üyeliklerine bakınca %20 kazandım diyorsun tepkide %11 yapmış pıst 100 bankalar %14 hep sallamasyon rakamlar sonra milleti bizleri buraya çağırıp graf atın analiz edin diyorsun.millet analiz yapıyor birde siz şunu demediniz ben derim diye yazıyorsun yav bir insan kendini bu kadar komik duruma düşürmezkapanış konuşman çok ilginç ama son 10 sayfayı okuyan anlar kafası karışık olan sensin onuda koyacam şimdi sonra yazmışın ya teknikçiler onu yazamıyor bunu yazamıyor senin yorumların hep 2 yönlü ve hep kazanıyorsun bu senelerdir böyle Güneysu seni davet ettiğinde buraya değişik bir sinerji olur demiştim yine aynı kendin çalıp kendin oynayıp hava basıcan işin garibi yazdıklarını dikkatli okuyan kendi kendini patlattığını görüyor ama anladığım kadarıyla millet seni kendi haline bırakmış.
biz vıop topiğinde devam kolay gelsin
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
emmi, iş karışık... o yüzden söyleyemeyoruz
bu kadar güzel haber ile ; bu olur derken
(düşünmediğim şekilde ) 85800'den direnç görmüş
hele tarih bi 14.04.2025 olsun... japon ev kadınları nereleri alıyor, nereleri satıyor bi görelim
NOT: bu resimden şu sonuçta çıkar, böyle tvlerde falan kendini teknik analist sanan ACEMİLER çıkar... ''50 günlük ortalama ... '' diye söze başlarlar...
öyle bir ortalama yoktur... vardır da, PALA onu kullanmaz...
onun doğrusu 55 günlük ortalamadır.
50 deyip acemi olduğunuzu belli etmeyin
Kuzu büyük reset diyorsun. Topiğin adı "hedef feza 2 " . Babo haziran gibi altın vuruş diyor. Sen yakında mala gireceğim diyorsun.
Dji nasdaq tepeden yüzde 10 15 düşerek mi büyük reset oluyor. Benim resetten anladığım min yüzde 50 traş.
Kafalar karışık sanırım. Hangisi olursa ben demiştime gelecek olay herhalde.
Yer İmleri