Sayfa 126/637 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

ekran, foreks, twitter, alıcı-satıcı pastası pek takip etmiyorum. kafam çok rahat. öyle olunca insan yorulmuyor, daha fazla düşünmeye, okumaya zaman ayırıyor.

1 yıldır satış yapmıyorum. 3 ayda bir bilanço, faaliyet raporu ve gelir tablosu okumaya çalışıyorum. o bile sıkıcı. kopyala-yapıştır raporlar.

3 ayda en fazla ne değişebilir ki?

sadece girdiğim senetlerde yeterli performans oluşmuyorsa veya raporlara göre ileride oluşma ihtimali azalıyorsa satmayı düşünüyorum.

iyi akşamlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ekran, foreks, twitter, alıcı-satıcı pastası pek takip etmiyorum. kafam çok rahat. öyle olunca insan yorulmuyor, daha fazla düşünmeye, okumaya zaman ayırıyor.

1 yıldır satış yapmıyorum. 3 ayda bir bilanço, faaliyet raporu ve gelir tablosu okumaya çalışıyorum. o bile sıkıcı. kopyala-yapıştır raporlar.

3 ayda en fazla ne değişebilir ki?

sadece girdiğim senetlerde yeterli performans oluşmuyorsa veya raporlara göre ileride oluşma ihtimali azalıyorsa satmayı düşünüyorum.

iyi akşamlar.
    Bence en iyi yatirim tarzi.

Kolay gelsin.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Emekli olmak icin ne kadar varliga ihtiyaciniz oldugunu su yazidaki gibi hesaplayabilirsiniz.

https://www.quora.com/How-much-money...sey?srid=h5bWq

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Emekli olmak icin ne kadar varliga ihtiyaciniz oldugunu su yazidaki gibi hesaplayabilirsiniz.

https://www.quora.com/How-much-money...sey?srid=h5bWq

Syg,
    Biz simdi 1.485 TL. emekli ayligi aliyoruz, bunu dusecekmiyiz ?

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Günaydın Forum sakinleri

Hisse seçim kriterleri ile ilgili görüşleri bir toparlasak diye düşünüyorum...
    1- şirketin sahipleri. Şirket kuracak olsam ortak olmak ister miyim?
    2- şeffaf ve ky dostu mu?
    3- net kar ve faaliyet karı. İkisini birlikte değerlendirmeye çalışırım çünkü bazı tek seferlik gelir ve giderler net kar rakamını çarpıtabilir.
    4- ciro büyüme hızı. Tabi şu anda olduğu gibi enflasyonist ortamda ürün satış adetleriyle birlikte değerlendirmek gerekir. Kur artışından dolayı çok yüksek çıkabilir.
    5- sattıkları ürün veya hizmetlerin rakiplerine oranla durumu. Örneğin doaşı değerlendirirken yeni modelleri rakiplerle kıyaslamak gibi.
    6- çoğu kişi katılmayacak ama karının hemen hemen tamamını temettü olarak dağıtması. Tamamını dağıtan şirketlerin büyüme hikayeleri bitmiştir.
    7- gözden kaçan değerli bir varlığı var mı? Bilançoda eksik değerlenmiş gm gibi
    8- müşterisi için vazgeçilmez mi
    9- en önemlisi fiyatı. Ucuz değilse hiç birinin önemi yok

6. yaptığımız kriterlere son bilanço ile geçer not alan FROTO.
    maşallahı var..

7.  Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    yaptığımız kriterlere son bilanço ile geçer not alan FROTO.
    maşallahı var..
    Ama hisse 50 TL.

Hissenin 108.000 endekste fiyati bu.

En onemli kriter uygun fiyattaki hisseyi bulmak olmali.

8. Klup baskani antrenore, takim iyi gitmiyor diyor, antronor de, size Messi'yi alin dedim almadiniz diyor.

Bilmem anlatabildim mi ?

Sayfa 126/637 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •