Sayfa 127/573 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
Arama sonucu : 4580 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Bahçeli : İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Baskonia 88 Fenerbahçe Doğuş 83 MS

Seride durum 2-1’e geliyor .

Son çeyreğe 1 sayı geride girdik ama son çeyrek başlangıcımız 15-0 olunca kalan sürede farkı ancak 5’e indirebildik ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Son dakika :
    TFF, tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin kaldığı yerden 'seyircisiz' şekilde devam etmesi yönünde karar verdi

normal kararın fenerbahçe lehine 3-0 galibiyet olması alzımdı.
    hakemden önce beşiktaş takımı ve heyeti sahayı terk etti
    tff cesaret edemedi.
    bir halt olacağı yok.

PFDK Fenerbahçe - Beşiktaş maçındaki olaylar sebebiyle FENERBAHCE’ye 3 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 1 milyon TL para cezası verdi.

gs köpürecek pepe direk kırmızıdan atıldı diye hatırlıyorum 1 maç ceza almış
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gs köpürecek pepe direk kırmızıdan atıldı diye hatırlıyorum 1 maç ceza almış
    Evet başkanım pepe bu hafta oynayacak .. Buda bjk’ye kıyak ..

Hep Destek Tam Destek

Tolga Zengin’e de 1 maç ceza verilmiş

Sayfa 127/573 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •