Sayfa 127/903 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 7218 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. gesandaki kısa vadeli borç artışını yapılan yatırımlara bağladı...2023 yılından itibaren bu fabrikaların faaliyete geçmesi ile kar marjı yüksek bu ürünlerin katkılarının çok olacağını söylediler...buda gesanın karlılığını olumlu etkileyecek dediler..daha önce de sık sık söylediğim şeyleri söyledi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. 3.5 milyar 4 arası ciroda ne kadar kar ederiz sizce? Başkan yardımcımız çok güzel konuştu, çok tuzak sorular vardı iyi cevaplar verdi
    En önemlisi de sasa patronu gibi pahalıyız demedi, bir an heyecan yaptım ne diyecek diye

3. yeni hisse satışı olmayacağını zaten yakın zamanda satış yaptıklarını bu satıştan gelecek nakiti de yeni yatırımlara yönlendirdiklerini ve bu yatırımların en kısa sürede bitirmeyi amaçladıklarını söylediler....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    abooovvv 3.5milyar ile 4 milyar arası ciro dedi gökhan başkan

buda %25 olsa 1 milyar demek

keko şu işe el atar mısın ben heyecan yaptım
    Kar marjımız %15 civarı gibi.

Syg.

5. arzdan sonra europower çok değerlenecek görünüyor...gesanı da arkasından sürükleyecek görünüyor...gesan şu anda pahalı değil dedi...zaten geçen yıl ki bilanço verileri ile karşılaştırdığında 7-9 katlık artışlar olduğunu söyledi....

6. Adam konuşurken tavana yapıştırsalar çok şık olurdu…

7.  Alıntı Originally Posted by kaiserx Yazıyı Oku
    Adam konuşurken tavana yapıştırsalar çok şık olurdu…
    bir ara iyi çıktı tavan olacak sandım..ama olmadı...çakallar bırakmadı...umuyorum ki gün sonunda tavan yapsın..

8.  Alıntı Originally Posted by kaiserx Yazıyı Oku
    Adam konuşurken tavana yapıştırsalar çok şık olurdu…
    Neden yapmadılar acaba,başka hangi hisse olsaydı bu açıklamalara 2-3 tavan giderdi.

Sayfa 127/903 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •