Sayfa 129/1023 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Dolarda şok düşüş yazacaktım, yemeğe gidip geldim yine rabia olmuş. Geçen yıl bu zamanlar elimde hesap makinesi sürekli pariteye bakıp kar-zarar hesabı yapıyordum. Son 8 aydır dolarlar günlük faizde, bu sürede ne hesap yaptım, ne de panik. Kafam rahat, mışıl mışıl da uyuyorum. Yalnız anladığım kadarıyla bu adamlar bizim bankalardaki doloreslere güveniyorlar, uykum kaçarsa bu nedenle kaçar.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Başlıktaki Baba Vangamız, meydanı boş buldu...

Coştukça coşuyor...

Dediklerinin zerre kadar kıymeti harbiyesi yok.

Aklı başında olan biliyor.

Dolar yükselecek demekle yükseliyor sanıyoruz galiba.

Dolar biz yükselecek demesek de ekonominin kendi dinamikleriyle zaten yükselecek. Yükseldi de.

Bu durum "dolarda artış kaçınılmaz" diyenlerin hanesine yüksek not olarak geçmez bana göre.

Bizimki sadece elimizdeki üçbeş kuruşun değerini koruma savaşımı.

Bu ülke yıkılır da değerler silsilesi yok olursa bundan korkarım Baba Vanga gibiler de hayır görmez.

Kehanet sonuçta kahini de yok ediyorsa bu sadece felakettir...Kimseye de hayrı yoktur.
    Böylede olmasın yaniiiiii;

Sütbank'tan üyelerine mesaj: 553 inek öldü, para ödemesi yok..

3.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Dolarda şok düşüş yazacaktım, yemeğe gidip geldim yine rabia olmuş. Geçen yıl bu zamanlar elimde hesap makinesi sürekli pariteye bakıp kar-zarar hesabı yapıyordum. Son 8 aydır dolarlar günlük faizde, bu sürede ne hesap yaptım, ne de panik. Kafam rahat, mışıl mışıl da uyuyorum. Yalnız anladığım kadarıyla bu adamlar bizim bankalardaki doloreslere güveniyorlar, uykum kaçarsa bu nedenle kaçar.
    e hepimiz aynı gemideyiz kardeşim, senin doların benim dolarım

4. Dikkatinizi çekti mi Reis AB dönüşü hiç kameraların karşısına çıkmıyor. AB toplantısına gitmeden önce hergün kameralar karşısında konuşuyordu. Dün grup toplantısında bile konuşma yapmadı. Sanırım konuşmaları ekonomiye zarar verecek sertlikte olduğu için ve son günlerdeki doların yükselişinin ekonomiye vereceği zarar öngörüsü ve hassas bir dönemde bulunulması nedeniyle Danışmanları tarafından telkinlerde bulunulmuş olabilir. Ekran karşısına çıkınca sert söylemlerde bulunacağı bilindiğinden ve doları fişekleyebileceği öngörüsüyle bir süre sessiz kalacağını değerlendiriyorum. Ortalık yatışıncaya kadar sessiz kalacaktır.

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Dikkatinizi çekti mi Reis AB dönüşü hiç kameraların karşısına çıkmıyor. AB toplantısına gitmeden önce hergün kameralar karşısında konuşuyordu. Dün grup toplantısında bile konuşma yapmadı. Sanırım konuşmaları ekonomiye zarar verecek sertlikte olduğu için ve son günlerdeki doların yükselişinin ekonomiye vereceği zarar öngörüsü ve hassas bir dönemde bulunulması nedeniyle Danışmanları tarafından telkinlerde bulunulmuş olabilir. Ekran karşısına çıkınca sert söylemlerde bulunacağı bilindiğinden ve doları fişekleyebileceği öngörüsüyle bir süre sessiz kalacağını değerlendiriyorum. Ortalık yatışıncaya kadar sessiz kalacaktır.
    Ortalık yatışmazsa ne olacak..

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ortalık yatışmazsa ne olacak..
    işte o zaman borsa aşağı döviz yukarı ekonomi güm

7. saat 15 civarında gelecek abd verisi önemli. 1.6 üzeri gelirse dolar tekrar namluyu yukarı kırar ve tutmayın küçük enişteyi misafiri yukarı sert hareket çizebilir.

doalra çok pis veriyorlar
    sanırım ekonomi düzeldi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 129/1023 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •