Sayfa 129/417 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 3330 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: MAALT - Marmaris Altınyunus

1. İstermisiniz otelin bahçesinden gömü çıksın. Roma zamanından kalma Bitcoinler😀😀😀
    O zaman nerden baksan 24 e değer hemen 18 e geri geliriz😎😁😎

"Her Koyun Kendi Bacağından Asılır"

2. Elini korkak alıştırma spek, 54 e alış yazdım daha o gelecek... ya sür yukarı ya bas aşağı.
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

3. Galiba 2 grup var ya da birileri tahtaya girmeye çalışıyor. Her kaldırdığında biri tahtaya mesaj niteliğinde mal veriyor sonra geri basıyor. Bir dolap dönüyor ama tam anlayamadım.

4.  Alıntı Originally Posted by Borsacım Yazıyı Oku
    Galiba 2 grup var ya da birileri tahtaya girmeye çalışıyor. Her kaldırdığında biri tahtaya mesaj niteliğinde mal veriyor sonra geri basıyor. Bir dolap dönüyor ama tam anlayamadım.

dediğin gibi birşeyler var da anlamadık...
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

5. Anlamaya calışmayın beyler... Zamanı geldiğinde dirençleri bir bir öpecek.. Cefri de nereden yetişirse alır artık

6. O işini bilir... Rahat olun...

7. Sirketi bilen arkadaslara bir soru : Marmaris Altinyunusun antalya tesisleri yanlis bilmiyorsam 2035 yilina kadar kiralikti. Simdi bilirkisi raporu aciklanir ve proje onay alir ise firma kiralik yeri satin alma yoluna gidebilir. Ve projedeki yat limani ve oteli dikmeye baslar. Bu durumda sig kagit olan MAALT in nereye cikacagini tahmin etmek zorlasir. Ya da bilirkisi raporu olumsuz olursa nolur. Bu durumda dip 14 leri e geriler mi? Sizin yorumlariniz nedir?

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Antalyada bulunan otel arazisi kendi mülkü.marmaristeki arazi devletten kiralık.

Sayfa 129/417 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •