Sayfa 129/195 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1. Istanbul portföy borclanma araçları fonunda T+1 uygulaması yok. Muhtemelen ona geçerim yarın eğer başka uygun bir alternatif yoksa..

2.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    içlerinde yoğun şekilde özel sektör bono-tahvil var ,bence riskli !!
    içinde bu bonoları bulundurmasının riski çok mu fazla acaba. trendine bakıldığında neredeyse hiç gerileme yok... yani geçmişteki hemen her vadede kazandırmış

3. Bence fazla değil ama herkesin görüşüne saygı duyuyor ve dikkate alıyorum. Farklı alternatifler varsa üzerinde çalışalım.

4. Bu gün itibariyle para piyasası fonunu sonlandırıp OKT ye geçiş yaptım.Belki seçim öncesi eurobond fonlarına geçiş yapabilirim.Dolara endeksli yapı kredi eurobond fonu orta vadeli yatırım için güzel bir pörtföy.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Bu gün itibariyle para piyasası fonunu sonlandırıp OKT ye geçiş yaptım.Belki seçim öncesi eurobond fonlarına geçiş yapabilirim.Dolara endeksli yapı kredi eurobond fonu orta vadeli yatırım için güzel bir pörtföy.

Bence acele etmeseydiniz hayırlı olsun
    Suna bakıyorum bende
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FYO

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bence acele etmeseydiniz hayırlı olsun
    Suna bakıyorum bende
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FYO
    Hafta sonunu para piyasası fonunda geçirmek istemedim t1 de işlem gördükleri için.Okt nın getirisi para piyasası fonlarına yakın seyrediyor.Zbt var birde getiri anlamında iyi ancak fonda fazla yatırımcı sayısı olmadığı için yüklü alım satımda saçma hareketler sergileyebiliyor.Vadem 6 ay ve üzeri olsa mutlak ybe fonun değerlendirdim.

yeri değil ama genel bilgi paylaşmak istedim, ing e turuncu usd 0,50 düşüş ile 3,00 getirmiş gün itibarı ile.

8.  Alıntı Originally Posted by eren2008 Yazıyı Oku
    Hafta sonunu para piyasası fonunda geçirmek istemedim t1 de işlem gördükleri için.Okt nın getirisi para piyasası fonlarına yakın seyrediyor.Zbt var birde getiri anlamında iyi ancak fonda fazla yatırımcı sayısı olmadığı için yüklü alım satımda saçma hareketler sergileyebiliyor.Vadem 6 ay ve üzeri olsa mutlak ybe fonun değerlendirdim.

Yatırımcı sayıları benim de dikkatimi çekmişti.. bir dolu 300-500 yatırımcılı fon gördüm..bu sayılar çok az gelmişti bana, bu kadar az mı bu fona yatırım yapanlar demiştim. Yatırımcı sayısının az olması bize ne gibi sakıncalar doğurabilir, biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz

Sayfa 129/195 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •