Istanbul portföy borclanma araçları fonunda T+1 uygulaması yok. Muhtemelen ona geçerim yarın eğer başka uygun bir alternatif yoksa..
Istanbul portföy borclanma araçları fonunda T+1 uygulaması yok. Muhtemelen ona geçerim yarın eğer başka uygun bir alternatif yoksa..
Bence fazla değil ama herkesin görüşüne saygı duyuyor ve dikkate alıyorum. Farklı alternatifler varsa üzerinde çalışalım.
Bu gün itibariyle para piyasası fonunu sonlandırıp OKT ye geçiş yaptım.Belki seçim öncesi eurobond fonlarına geçiş yapabilirim.Dolara endeksli yapı kredi eurobond fonu orta vadeli yatırım için güzel bir pörtföy.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence acele etmeseydiniz hayırlı olsun
Suna bakıyorum bende
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FYO
Hafta sonunu para piyasası fonunda geçirmek istemedim t1 de işlem gördükleri için.Okt nın getirisi para piyasası fonlarına yakın seyrediyor.Zbt var birde getiri anlamında iyi ancak fonda fazla yatırımcı sayısı olmadığı için yüklü alım satımda saçma hareketler sergileyebiliyor.Vadem 6 ay ve üzeri olsa mutlak ybe fonun değerlendirdim.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeri değil ama genel bilgi paylaşmak istedim, ing e turuncu usd 0,50 düşüş ile 3,00 getirmiş gün itibarı ile.
Yatırımcı sayıları benim de dikkatimi çekmişti.. bir dolu 300-500 yatırımcılı fon gördüm..bu sayılar çok az gelmişti bana, bu kadar az mı bu fona yatırım yapanlar demiştim. Yatırımcı sayısının az olması bize ne gibi sakıncalar doğurabilir, biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz
Yer İmleri