Sayfa 129/946 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Cumartesi71...

Valla bir şey anlamadım...

2. Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

3.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yav basın dolarları o halde gidip uzak doğuda bir ada alalım. 5 yıla kalmaz Atlantis gibi ülke oluruz. Benim 28 dolarım var feda olsun.
    Atlantis iyi fikir gibi durmuyor,battı gitti malum.Man adası olsun,sermaye gelsin,yoksa 28 dolarla batış kesin.Hatta Man adası yerine Woman adası olsun,turist de gelir?

4. Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Rahat ayakkabıyı ucuza bulunca ben de stoklarım. Boyner 250 TL'ye satarken metro markette 129'a onitsuka tiger bulunca üç çift almıştım.
    Aynı şekilde ariel deterjanın genelde kilosu 10 liradır, happy centerda şu an 6 kg = 35 TL, hemen 2 paket kaptım.
    Şeker fabrikaları satıldığından bu yana da şeker stoğumu 30 kilodan aşağı düşürmüyorum.
    BİM'de 26 liraya satılan çaykur çayı happy centerda 21 liradan bulunca 6 kilo aldım.
    36 liralık 700 gr balparmak balı 27 liraya görünce tüm rafı indirdim.

Ucuza stokladığım hiç bir şeyden pişman olmadım şimdiye kadar.
    Bende stok yapılabilecek herşeyi stok yaparım bozulma olmayacakları .

Teyzem görürüm der evi dolduracağına altın al dolar al derdi oda aynı hesaba çıkardı doğrusu .

Örneğin Puma roma spor ayakkabıyı 60 tl ye aldım Amazon’dan Black Friday yedek bulunsun diye yazın giyerim artık arada yedekte o dolar bazlı hala karda

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Cumartesi71...

Valla bir şey anlamadım...
    Mesajı güzel yerde bırakmışsınız,ordan aldım götürdüm Fabrikaların satışıyla ilgisi yok yani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Medarı maişet ve maişetini temin etmek insan için yaşamın en önemli konusu.

Gerisi palavra ve de keyif işi.

Eğer vakit kalırsa.

İnsanoğlunun toplayıcılık ve avcılık dönemlerinden beri bu böyle olmuş.

Karnımızı doyurmak için yiyeceğimizi ya üreteceğiz ya da üretenden satın alacak bir hizmeti sunup karşılığını alacak bir durumumuz olacak.

Acıdır ama gerçektir.

Sistemler bunu değiştiremez.

Teknoloji ve bilim sadece üretmeden yiyenlere saha açar.

Bu konu hakkında en basit yaşam tarzı konusunda 1800 lerden bir yazar, Henry David Thoreau'nun (Walden-Ormanlarda Yaşam) kitabını salık veririm.

İnsanın temel uğraşı vücut sıcaklığını korumaktır. Barınma ve yemenin amacı da budur.

Paylaşım hiç bir zaman adaletli olmamıştır.

Konu uzun. Laf çok. Yerim ve zamanım dar.

7.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Elektrik faturasını nasıl düşürebiliriz?
    bırakınca kendiliğinden yere düşer...
    yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Medarı maişet ve maişetini temin etmek insan için yaşamın en önemli konusu.

Gerisi palavra ve de keyif işi.

Eğer vakit kalırsa.

İnsanoğlunun toplayıcılık ve avcılık dönemlerinden beri bu böyle olmuş.

Karnımızı doyurmak için yiyeceğimizi ya üreteceğiz ya da üretenden satın alacak bir hizmeti sunup karşılığını alacak bir durumumuz olacak.

Acıdır ama gerçektir.

Sistemler bunu değiştiremez.

Teknoloji ve bilim sadece üretmeden yiyenlere saha açar.

Bu konu hakkında en basit yaşam tarzı konusunda 1800 lerden bir yazar, Henry David Thoreau'nun (Walden-Ormanlarda Yaşam) kitabını salık veririm.

İnsanın temel uğraşı vücut sıcaklığını korumaktır. Barınma ve yemenin amacı da budur.

Paylaşım hiç bir zaman adaletli olmamıştır.

Konu uzun. Laf çok. Yerim ve zamanım dar.
    Hocam ben de bir ekleme yapmak istiyorum.

theodore john kaczynski (teknoloji düşmanı...sebebi insanların üretimden aldığı zevki yok ettiğini düşünüyor )

harvard mezunu bir profesor.. universitede cali$ip para biriktirdikten sonra bir dag evinde teknolojiden tamamen uzak ya$amaya ba$lami$ sadece daktilosuyla oraya buraya mektuplar gonderip abuk sabuk yerleri bombayla havaya ucurmu$tur. sonunda karde$inin ziyaretinde daktilodaki bir mektubu kaza eseri gormesiyle ele gecirilmi$tir.. mahkemede ve sorgularinda hic konu$mami$tir..

Sayfa 129/946 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •