Sayfa 129/544 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 4345 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alıntı Originally Posted by NURO Yazıyı Oku
    Gizlilik kararı olmayan davalar hariç TÜM Mahkemeler HALKA AÇIKTIR..Mahkemde gelişen her durum,her yorum,her kararı paylaşmak ne ahlak dışıdır ne de yasaya aykırıdır . Neye dayanarak böyle bir ifade kullanıyorsunuz. Yazık Tam anlamı ile "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi" bir yorum yazmışsınız?
    Anlattığım gibi durum daha ne öğrenmek istiyorsunuz, halka açık ise neden adı geçenler dışında salona kimse alınmıyor, kvkk yı hiç duydunuzmu kurumsal bir telefonu arayınca veya web sitesine girince bülbül gibi konuşarak yada gözünüzün içine sokarcasına ekrana çıkan anlatılan onay alınan, kvkk nın ne anlama geldiğini öğrenin sonra çok bilmiş gibi yazılar yazın. Mahkemenin sonucu değil belgelerin içeriği gizli bunu anlayın öyle yazın. Sözüm sırf sana değil.

2.  Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    Dmart kardeşim mahkeme umuma açık
    Mahkeme kararı gizli değil ki
    Sadece Kemal açıklanan kararı
    KAP a detaylı paylaşmıyor.
    Yoksa kararı duruşmaya katılanların hepsi biliyor.
    Yani karar da gizli olan birşey yok.
    İkincisi ise aldigi borç ile burçları ödedi diyorsun
    Yahu bahsettiğimiz para 175.000.000 milyon lira
    hangi borcu ödemişte kapatmış.
    Madem ödedi ise eplasın
    20 yıldır kârı nere de o zaman.
    Bunların hesabının sorulması gerekmez mi
    Kaç defa mahkemeye katıldında açıklamıyor diyorsun, karar denen şey bir satır zaten şunun kabulüne bunun reddine diyor, gizli degil se madem zamanında senden telefonunu istedim burada gizlilige önem veriyorum dedin vermedin, senin telefonunun gizli olması çok önemlide, mahkemeye katılanların telefonu adresi t.c. si soyu sopu banka hesaplarının açık mı olması önemli degilde paylaşsınlar. Kap ta paylasmis zaten son durusmaya kadar hakim hep şuna teblig edelim demiş ileri atmiş, bilirkisi raporu gelsin demis ileri atmış, raporu geciktirmisler ileri atmiş, her hangi bir karar verilmemiş zaten her duruşma 10 dk sürmüş selam ver tarih versinler gibi, son duruâmada saatler sürmemiş davanin kabulu borcun sirketlerden alınması demiş. Başka firmalarında davaları var bakın bakalım nasıl bildiriyorlar, dua edin eplas hala var, ya olmasaydı, bu kadar şikayet ediyonuz bir kere şükür halimize demiyorsunuz, hepiniz kâr dasınız satın kurtulun bundan ama satmazsınız cünkü hedefler büyük değilmi, benimde öyle hedefim büyük sabırla bekliyorum bende ama siz sabırsızsınız.

3.  Alıntı Originally Posted by Dmart Yazıyı Oku
    Kaç defa mahkemeye katıldında açıklamıyor diyorsun, karar denen şey bir satır zaten şunun kabulüne bunun reddine diyor, gizli degil se madem zamanında senden telefonunu istedim burada gizlilige önem veriyorum dedin vermedin, senin telefonunun gizli olması çok önemlide, mahkemeye katılanların telefonu adresi t.c. si soyu sopu banka hesaplarının açık mı olması önemli degilde paylaşsınlar. Kap ta paylasmis zaten son durusmaya kadar hakim hep şuna teblig edelim demiş ileri atmiş, bilirkisi raporu gelsin demis ileri atmış, raporu geciktirmisler ileri atmiş, her hangi bir karar verilmemiş zaten her duruşma 10 dk sürmüş selam ver tarih versinler gibi, son duruâmada saatler sürmemiş davanin kabulu borcun sirketlerden alınması demiş. Başka firmalarında davaları var bakın bakalım nasıl bildiriyorlar, dua edin eplas hala var, ya olmasaydı, bu kadar şikayet ediyonuz bir kere şükür halimize demiyorsunuz, hepiniz kâr dasınız satın kurtulun bundan ama satmazsınız cünkü hedefler büyük değilmi, benimde öyle hedefim büyük sabırla bekliyorum bende ama siz sabırsızsınız.
    Evet, yatırımcılar dua etsin !! Çünkü eplas babalarından kaldı. Kimse 20-30-40-45 li fiyatlardan para vermedi. Şirketin karlılığına, mallarına, Attığı KAP lara güvenip, bu şirkete para koyulur demedi. Her bir lot havadan gelip hesaplara girdi. Kimsenin cebinden 1 kuruş çıkmadı. Çıkanlar da havadan kazandıkları paraları yatırdılar ! öyle mi? 40 liradan alan da almasaydı diyeceksin, peki sen Kemal'e " ******** herif o yalan KAP haberlerini neden attın? Eksik belgeli başvuruları neden yaptın? Değerleme neden yapmadın? Dua at yatırımcılar seni adam sanıyor malını alıyor da o fabrikayı geri aldın, diyebiliyor musun? Yoksa, almasalardı mı diyeceksin? O halde sen dua et ki o yatırımcılar bu ********e inanıp o kağıdı aldı, yoksa ne fabrika kalacaktı geriye ne de şirket...

Şu s...m borsasın da hep mi patronlar haklı? Bak arkadaşım, yanlış tercih yapmak, yanlış yatırım yapmak, zarar etmek bu işin doğasında var. Kimse; ben zarar eden, çalışmayan, içi boş şirkete yatırım yaptım, cahillik ettim diye ağlamıyor. İnsanlar, bir dolandırıcının bir hırsızın şirketine ortak oldum diye üzülüyor. Aradaki farkı ayırt edecek zeka ve kalibreye sahip olduğunu düşünüyorum. Patronun yeterince avukatı var, burada insanları nankörlükle suçlarsan ayıp edersin.

2010 yılında 1 liraya hisse alan biri bile enflasyon karşısında zararda. Kim neyin karını yapmış? Bu hisseden kazananlar, patronla iş tutanlar, sürekli al sat yapanlar. Onların da kim olduğunu, bu forumda ne zaman ne yazdıklarına bakarak kolaylıkla anlarsın...

4.  Alıntı Originally Posted by Dmart Yazıyı Oku
    Bilgilendirme için teşekkür ederiz sağ olasın
    Dediğin gibi yolumuz uzun bekliyoruz

Alıntı Originally Posted by Dmart Yazıyı Oku
    Bu davayı diyorum önce biz kazandık, sonra istinafa gittiler gene biz kazandık istinafı, sonra davanın yönünü sirket mallarıyla kz nin malları karışmış o yüzden sirketlerden tahsil edilsin diye farklı bir dilekçeyle işi uzattılar, dosyayı bile incelemeyen bilirkişiler sanki avukatmış gibi sirketlerin hesabıyla kz nin hesabı karışmış dediler, aralarından bazıları böyle birsey yok dedi sebeplerinide sıraladı, sonra aleyhimize rapor yazanlar bilirkisi yuksek kuruluna sikayet edildi ve ceza aldılar ama hakim ceza alanların raporlarına göre karar verdi. Bu kadar detay vermemem lazımdı ama dayanamadım. Bu arada bu borç kz ye ait kağıt üzerinde ama paranın tamamı sirketlerimizin hesabına aktarılarak bir takım borçlar kapatılmış zamanında, içinizden bazıları yok öyle birşey diyorsa bırakın öyle bilsin ama gerçek bu, ben gözümle gördüğüm şeye inanırım bunuda gözümle gördüm. Mahkemede de bu böyle tüm beyanlarda, siz hala kz aldı parayı yedi şirketlere ödetiyor diye düşünün ama olay öyle değil, kz nin hatalı adımları olmuş olabilir ama amacı şirketleri kurtarmak için çok uğraşmış teslim olmamış.
    Emek verip mahkemeyi takip etmişsiniz. Mahkeme ile ilgili özet bilgilendirme yaptığınız için teşekkür ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by Dmart Yazıyı Oku
    konunun bireysel olarak benimle ne alakası var şimdi.
    ben şeffaf olmamasından bahsediyorum.

dufresine yazdıklarında haklı
    yatırımcısına karşı dürüst değil

7.  Alıntı Originally Posted by Dmart Yazıyı Oku
    Öyle oturduğun yerden ulaşamazsın bazı şeylere, madem bu şirketin hissedarısın tut bir avukat katıl mahkemeye zarar gördüm ben diye söyle, sende öğren bazı şeyleri, ama malesef oturup buradan atıp tutmak daha kolay değilmi, yazılanlar arasından birşeyler bulayım da bilip bilmeden sataşayım, mahkemede duyduklarını gördüklerini paylaşmak hem doğru değil hemde yasal değil, ben riske girdim sen sayemde birşeyler öğrendin, 5 yılda olanların özeti diye bak yazıma, böyle 13 yıl 15 yıllık yatırımcıyım da niye ben öğrenemiyorum deme, dogru yolu izlersen sende öğrenirsin, boş yazıları hiç sevmem sende sevme de inanmada, hepinizi gaza getirmişler kz ye yüklenip duruyonuz, adam ne yapsın parayı yaş kemale ermiş, ona itibar lazım.

Şu forumda en sevmediğim şey sidik yarışına girmek

Sayın Dmart

Önce yazdıklarımı iyice okuyun sonra cevap verin

Sırf yazılanların altında kalmamak için anlamsız cümleler kurmayın

Bu forumda kimlerin atıp tuttuğu çok belli

Bu forumda yazan herkesin ne amaçla yazdığı çok belli

Herkesin safı belli kimsenin iyi polisi kötü polisi oynamasına gerek yok

Ben kimseye sataşmam

Varsa bir mevzu direk olayın içine girerim

Allah aşkına senin sayende neyi ve neleri öğrenmişiz?

Amerika’yı tekrardan mı keşfettin?

Aya gitmek için uzay mekiği mi icat ettin de bizim haberimiz yok

Mahkemede duydukların, gördüklerin nasıl bir şeylerdi acaba?

Sahtekar patronun aslında evliya mı olduğunu öğrendin?

Kuran’a el bastırıyorlar herhalde gördüklerin duydukların burada kalacak diye

Kendi mahkeme davalarımda her şeyi çok iyi biliyorum sen merak etme mahkemelerde neler yaşandığını

Ağaç kavuğunda büyümedik biz

Bende onu söylüyorum zaten biliyorsan öğrendiysen bir şeyleri hemen paylaş

Aradan zaman geçip anlamsız iki kelime yazma

Kime neyi bağışlıyorsun

5 yıl değil 13 yıldır görüyorum ben yapılan tüm olayları

Her bir olayı canlı canlı yaşadım hala da yaşıyorum

Kendimce görülmesi gereken bir hesabım var bu yüzden hala bu hisselerin yatırımcısıyım

Hazmedemediğim hala yazılan boş boş olan yazılar

Senin gördüğünü herkes görüyor merak etme

Avukat tutup mahkemeye gitmeye gerek yok

Savunulması gereken bir konu olursa kendimi çok iyi savunurum sen o güzel canını sıkma

Her şeyi sahtekarlık olan bu adamın nesini takip edeceğim

Benim işim şirketle

Bunca sene şirket yetkilisi ile yaptığım telefon görüşmeleri

SPK ve CİMER yaptığım şikâyetler sonucunda ne değişti?

Artık hiçbir şey yapmaya gerek yok

Boşa kürek çekmeye gerek yok

Herkesin bildiği kendine doğru

Hedef üçlü rakamları görünce bu işe noktayı koymak

Olay bu kadar basit

Bu rakamlara ulaşana kadar buralardayım

Bu forumda kimseyle ters düz olmak istemem

Sonuçta yaratandan dolayı herkese saygım var

Nasıl olsa emekli adamım

Boş zamanım çok yani

Saygılar

8. Gülüyorum sizlere, neden mi dayanaksız, delilsiz, varsayımlara dayalı bilgilerinizden dolayı. Buraya da size biraz bilgi vereyim diye yazmıştım ama vermeseymişim daha iyimiş, sizler spk ya cimer e başvurmaya devam edin belki birsey geçer elinize, gerçi nasıl geçecek delil yok varsayım var ispat yok boş yazılar var. Aynen devam edin boş oturmayın, kap lardan daha çok bilgi edineceginize emin olun. Biri size hırsız derse eğer ispatlamasını isteyin, ispatlayamıyorsa delili yoksa siz hırsız değilsinizdir rahat olun, size bu lafı atan hırsız olabilir dikkat edin.

Sayfa 129/544 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •