Originally Posted by
Dmart
Kaç defa mahkemeye katıldında açıklamıyor diyorsun, karar denen şey bir satır zaten şunun kabulüne bunun reddine diyor, gizli degil se madem zamanında senden telefonunu istedim burada gizlilige önem veriyorum dedin vermedin, senin telefonunun gizli olması çok önemlide, mahkemeye katılanların telefonu adresi t.c. si soyu sopu banka hesaplarının açık mı olması önemli degilde paylaşsınlar. Kap ta paylasmis zaten son durusmaya kadar hakim hep şuna teblig edelim demiş ileri atmiş, bilirkisi raporu gelsin demis ileri atmış, raporu geciktirmisler ileri atmiş, her hangi bir karar verilmemiş zaten her duruşma 10 dk sürmüş selam ver tarih versinler gibi, son duruâmada saatler sürmemiş davanin kabulu borcun sirketlerden alınması demiş. Başka firmalarında davaları var bakın bakalım nasıl bildiriyorlar, dua edin eplas hala var, ya olmasaydı, bu kadar şikayet ediyonuz bir kere şükür halimize demiyorsunuz, hepiniz kâr dasınız satın kurtulun bundan ama satmazsınız cünkü hedefler büyük değilmi, benimde öyle hedefim büyük sabırla bekliyorum bende ama siz sabırsızsınız.
Yer İmleri