Sayfa 130/372 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by TEMEL REİS Yazıyı Oku
    tavsiyemi ciddiye aldıysanız pes size sayın hakuro
    tavsiye işini sadece aracı kurumların müşteri temsilcileri yapabilir..
    Özür dilerim, kinaye yaptınız. Nasıl anlamadım.

2. Daha ilk günden Enerjizedeler dolmuş, milletin ağzı yandı, bakalım kağıda nasıl müşteri bulacaklar, Müşteri velinimettir, altın yumurtlayan tavuğu kestiler ilk günden. Kendileri bilir.

Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.

3. Hani bu yabancı yatırımcılar aldıkları malı uzun vade tutuyordu, o yüzden yerli değil yabancıya veriliyor diyen tv yorumcuları sizin yorumunuza... Yabancı aldığı malı direk kusmuş.

E6633 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Burada boş konuşan tiplere bakmayın bu bir yatırım. Bu hisseye yatırım yapmayan işine baksın burada boş muhabbet etmesin Yönetimede bildirin

5.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar korkutanlara inanmayın, city de 101 milyon docede 57 milyon lot var

Her on kademede city 10 milyon tl docede 5,7 milyon tl kardan zarar eder şimdilik ,

6,25 den sonrada her ikisi de cepten zarar ederler yani ana paradan , onlar mi bunu daha çok düşünür yoksa bizim gibi 5 on bin.lotu olan mi düşünür. Onun icin korkutanlara inanmayın, cok çok yarına insin de 6,30 lara insin, ondan aşağısı yok,

Hisselerin %70 i yabancı iki kurumda onlar aşağı gelmesini istemezler, umarım aciklayici olmuştur ,anlatabilmisimdir.ytd

Hisselerin yabancı kurum takasında olması düşmeyeceği anlamına gelmez.

Sizi paniği önleme konusunda pek bi gayretli gördüm, görevlisin galiba ne iş?

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    TC CUMHURİYETİ DEVLETİ
    Gönderi
    1,255
     Alıntı Originally Posted by dadaş ali Yazıyı Oku

Dadaş kardeş her kes iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor hisse bu düşer kalkar bırakın her kes içersinde hakaret yok ise yorumunu yazsın burda kimsenin millet mal satasın satmasın diye bir şeyler yazdığını sanmıyorum helede bu tahta için tüm forumu toplasak 1 kademe yapmayız gerçek olan bu

7. Bugün bende 6.96 dan yakalandım. Napalım gardaşlar?

8.  Alıntı Originally Posted by dadaş ali Yazıyı Oku

o zaman sen mutlu olasın diye cityde 100 milyon docede 60 milyon lot var, ve bunlar hisseyi 6,25 den aldılar, bugün 10 milyon lot sattılar diye ellerinde kalan 150 milyon lotuda 4 liralardan vererek zarar etmek için uyku bile girmiyirdur gözlerine sevinçten, yarın taban yapar 5 lira dan verirler yuz milyonlarca zarar eder çok.mutlu olurlar. Sen ancak bu yorumu hake edersin, cunki borsa yorumun diye bir bilgin yok,

Sayfa 130/372 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •