Sayfa 130/1230 İlkİlk ... 30801201281291301311321401802306301130 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Yüksek faiz yüksek döviz kuru zamanlarinda BIST ne yapardı arkadaşlar?

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sıkışma bölgesi yukarı kırıldı gibi gözüküyor...takip ettiğimiz sistem al verdiği için, portföydeki hedge short pozisyonları kapadım...hisse lerle yola devam.
    Bende henüz al yok hehe
    Ema 50 uzun vadeli için daha kullanışlı geldiğini düşünüyorum.

Son sinyalı Mart ayında endeks 3 centten sat vermiş,

yeni yeni al verebilir yaklaşıyorlar...
    ema50 16,6$
    Endeks 15,4$

YTD

3.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bende henüz al yok hehe
    Ema 50 uzun vadeli için daha kullanışlı geldiğini düşünüyorum.

Son sinyalı Mart ayında endeks 3 centten sat vermiş,

yeni yeni al verebilir yaklaşıyorlar...
    ema50 16,6$
    Endeks 15,4$

YTD
    1 yıl ve altındaki vadelere döviz bazlı bakmayı uygun görmüyorum...ama herkesin yoğurt yiyişine de saygı duyarım tabii ki. Ben genelde 5 yıl ve üzeri vadelere dolar bazlı bakarım.

...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Yüksek faiz yüksek döviz kuru zamanlarinda BIST ne yapardı arkadaşlar?

Risksiz getiri vs riskli getiri + daralan ekonomi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Risksiz getiri vs riskli getiri + daralan ekonomi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kısa ve net olmuş.
    BIST te Petkim riskini taşımaya devam edeceğim. En azından star rafinerisi sonrası iki bilanço üst üste gördükten sonra.

abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    1 yıl ve altındaki vadelere döviz bazlı bakmayı uygun görmüyorum...ama herkesin yoğurt yiyişine de saygı duyarım tabii ki. Ben genelde 5 yıl ve üzeri vadelere dolar bazlı bakarım.
    Wc kağıdı bile dolarla olduğu için
    grafiklerle yeni yeni alışmaya çalışırken TL bazlı bakmaya alışmamaya çalışıyorum..

TL bakmak alım satım seviyesinin takibini çok kolaylaştırıyor kabul ama grafikte gördüğüm rakam, enflasyon kokuyor.

İleride fikrim değişebilir büyük konuşmayım
    YTD

7. Belki daha önce kriz görmüş arkadaşlar bu konuda fikirlerini söylerse daha faydalı olur, benim aklımın almadığı kriz var diyoruz enflasyon faiz döviz herşey yükseliyor, ülke allak bullak ama banka hisselerinin dışındaki hisselerin çoğu tarihi zirvelerine yakın. Bu hala krizin başlamadığını mı gösteriyor. Ama borsa geleceği fiyatlandırıyorsa şuan hisse fiyatlarının ciddi bir oranda düşmesi gerekmiyormu.2008 krizinde bütün hisseler birlikte çok ciddi oranda düşmüş. Neden şuan sadece bankalar düşüyor bu işte bir gariplik yokmu.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by metcel34 Yazıyı Oku
    Belki daha önce kriz görmüş arkadaşlar bu konuda fikirlerini söylerse daha faydalı olur, benim aklımın almadığı kriz var diyoruz enflasyon faiz döviz herşey yükseliyor, ülke allak bullak ama banka hisselerinin dışındaki hisselerin çoğu tarihi zirvelerine yakın. Bu hala krizin başlamadığını mı gösteriyor. Ama borsa geleceği fiyatlandırıyorsa şuan hisse fiyatlarının ciddi bir oranda düşmesi gerekmiyormu.2008 krizinde bütün hisseler birlikte çok ciddi oranda düşmüş. Neden şuan sadece bankalar düşüyor bu işte bir gariplik yokmu.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet böyle ilginç bir durum var...Bu yüzden hisse seçiminde çok dikkatli olmak lazım. Bakarsın zirvelerde gezinen ve bir türlü satış yemeyen bir hisse bir ayda %20-30 düşer...bu nedenle kademeli alımdan kesinlikle taviz vermemek lazım.

Sayfa 130/1230 İlkİlk ... 30801201281291301311321401802306301130 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •