Her gün bir hisseyi çökeltiyorlar bugün tüpraşta sıra.
Her gün bir hisseyi çökeltiyorlar bugün tüpraşta sıra.
bir önceki iletimde bahsettiğim teori tartışmaya açık; ancak samsun, Hyundai vb.. gibi küresel şirketlerin bugünlere gelmesinde devlet desteği olduğu biliniyor.. peki bu devlet desteğinin arkasında ne var ? kuzey-güney diye ikiye ayrılmış bir ülke yıllarca bu destekleri nasıl sağlayabildi ?
korenin kalkınmasını tamamen komplo teorileri ile açıklamak elbette yanlış ama küresel sistemde salt çok çalışarak kalkınabilecek ve sınıf atlayacak ülke olabilir mi üstelik bunu sadece yarım yüzyılda başarabilir mi?
Markete mısır almaya gittiydim ! 15 dakika geciktik bist `e basmışlar yine. Len ne bitmez malmış bas bas bitmiyor da kime basıyorlar ? Acep diyorum BES fonlara mı dayıyorlar malları !
Bist 90k alti indigi gibi tekrar aldim dolarlarimi rahatladim. Bu bist daha cok asagi inecek gibi. Yarin dananin kuyrugu kopsun da artik yönümüzü bilelim.
Dayanamadim yone dolarciklarimi bistte güvendiğim hisseye soktum ancak sonumuz hayirli olsun ne diyeyim. Kumarbaz olduk iyice :d
Nasıl gözler ve beyinler 4.80 lere ne çabuk alıştı di mi.Artık 4.70 ler çok düştü falan denecek rakamlar oldu.Algı böyle bir şey.5 lere alışmak daha kolay olacak.Hele reis tam anlamıyla ipleri eline alsın.
Yer İmleri