Sayfa 130/1023 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Her gün bir hisseyi çökeltiyorlar bugün tüpraşta sıra.

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Olur da Samsung LG ve Hyundaiyi nereye koyacagiz?
    bir önceki iletimde bahsettiğim teori tartışmaya açık; ancak samsun, Hyundai vb.. gibi küresel şirketlerin bugünlere gelmesinde devlet desteği olduğu biliniyor.. peki bu devlet desteğinin arkasında ne var ? kuzey-güney diye ikiye ayrılmış bir ülke yıllarca bu destekleri nasıl sağlayabildi ?

korenin kalkınmasını tamamen komplo teorileri ile açıklamak elbette yanlış ama küresel sistemde salt çok çalışarak kalkınabilecek ve sınıf atlayacak ülke olabilir mi üstelik bunu sadece yarım yüzyılda başarabilir mi?

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Fitch Ratingin Türkiyenin kredi notuna ve not görünümüne ilişkin değerlendirmesini ise 13 Temmuz Cuma günü yapması bekleniyor.

Bu Fitch ne yapar cuma gecesi var mı öngörüsü olan?
    BB+ olan notumuz muhtemelen iyice çöp olacak bence.
    Sadece Fitch olsa iyi. Bana kalırsa ardı ardına gelecek TR nin kredi notunun düştüğüne dair açıklamalar.
    Fitch de notumuzu düşürecektir yarın.
    Düşürmemesi için tek bir neden var mı?
    Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Olur da Samsung LG ve Hyundaiyi nereye koyacagiz?
    Hyundai ne ki gaya abi altı üstü bir fabrikada günde 9000 tumofil çıkarıyorlar
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Markete mısır almaya gittiydim ! 15 dakika geciktik bist `e basmışlar yine. Len ne bitmez malmış bas bas bitmiyor da kime basıyorlar ? Acep diyorum BES fonlara mı dayıyorlar malları !

Bist 90k alti indigi gibi tekrar aldim dolarlarimi rahatladim. Bu bist daha cok asagi inecek gibi. Yarin dananin kuyrugu kopsun da artik yönümüzü bilelim.

Dayanamadim yone dolarciklarimi bistte güvendiğim hisseye soktum ancak sonumuz hayirli olsun ne diyeyim. Kumarbaz olduk iyice :d

Nasıl gözler ve beyinler 4.80 lere ne çabuk alıştı di mi.Artık 4.70 ler çok düştü falan denecek rakamlar oldu.Algı böyle bir şey.5 lere alışmak daha kolay olacak.Hele reis tam anlamıyla ipleri eline alsın.

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Nasıl gözler ve beyinler 4.80 lere ne çabuk alıştı di mi.Artık 4.70 ler çok düştü falan denecek rakamlar oldu.Algı böyle bir şey.5 lere alışmak daha kolay olacak.Hele reis tam anlamıyla ipleri eline alsın.
    Abi ip mi kaldi almadigi.

Gecen yetki karmaşası yasanacagini dusunuyor musunuz tarzi bir soru soruldu. Reis acik ve net bir sekilde "Hayir zaten tum yetkiler bende" dedi.

Zaten son cikarilan KHK neredeyse bütün maddeler yetkiyi reise verdi...

Sayfa 130/1023 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •